Προς το περιεχόμενο

JetSpeed 520i

Vardag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

emena mou esteile i intracom meta apo email mou ena pdf me ton tropo pou anoigeis ports... an thes mporo na sto steilo ... epeidi tha kano format simera an apo avrio akoma to thes steile mou ena pm kai grapse mou ti thes na sou steilo giati tha to exo ksehasei....

Δημοσ.

Auto pou thelo na kano einai me dynamic ip na vlepo ena server pou exo (remote). Exo paei sto http://www.dyndns.com kai exo ftiaxi ena dynamic name opou to kano ping apo allo simio kai mporo na do kai apo markia to jetspeed thelo na kano omos nat to name pou exo me tin ip tou server 192.168.x.x. Na po oti o server einai se diktio 10 H/Y kai to Jetspeed einai gateway sto diktio gia olous tous H/Y

Δημοσ.

otan xtipas to name i koinos tin ip se bgazei sto interface tou modem epidi den exei ginei port forwarding.autos pou prepei na kaneis einai na energopoiiseis to nat kai na kanei forward tin exoteriki ip pou exeis ekeini tin stimgi (diladi to name pou exeis) na to kaneis forward stin esoteriki ip pou exei o server sou sto diktio.diladi 192.168.1.33 p.x .meta tou les poio port tha ginei forward.sto dc++ as poume einai to 411,412,1411.se esena mporei na einai to 80.bebea merikoi provider klinoun kapoia ports gia na min mporeis na to kaneis auto kai na prepei na pliroseis gia static.tora to apo pou tha ginei to port forwarding http://www.portforward.com

Δημοσ.

Se euxaristo poly.

Douleyei stin Port 3389 pou thelo. Den xero omos an kani automata ananeosi tin ip pou evala sto NAT h kathe fora pou alazi prepei na tin vazo me to xeri ???

Δημοσ.
Se euxaristo poly.

Douleyei stin Port 3389 pou thelo. Den xero omos an kani automata ananeosi tin ip pou evala sto NAT h kathe fora pou alazi prepei na tin vazo me to xeri ???

auto to exo kai ego aporia.den to xero gia dio logous.sto zyxel den xriazetai na doseis exoteriki ip sin oti ego ixa static.auto pou exo akousei omos einai oti ama den exeis static ip tote tha doseis 0.0.0.0 kai tha pexei me ola.elpizo na min se mperdepsa dioti ego psilomperdeutika me ena kefali pou exo.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

είναι το θέμα ενεργό για λίγη βοήθεια;;;;

2 pc σε 1 switch και αυτό στο jetspeed 520.

Θέλω remote desktop με dynamic ip...

Ακολούθησα τις οδηγίες από το portforward αλλά δεν δουλεύει. Στο status βλέπω (όταν πάει κάποιος να συνδεθεί) ότ μου στέλει πακέτα, αλλά εγώ δεν μπορώ να του στείλω :(

Το firewall στην πόρτα 3389 (remote desktop) είναι ανοιχτό.

Τί λετε ρε παιδιά να φταίει;;;

Δημοσ.
είναι το θέμα ενεργό για λίγη βοήθεια;;;;

2 pc σε 1 switch και αυτό στο jetspeed 520.

Θέλω remote desktop με dynamic ip...

Ακολούθησα τις οδηγίες από το portforward αλλά δεν δουλεύει. Στο status βλέπω (όταν πάει κάποιος να συνδεθεί) ότ μου στέλει πακέτα' date=' αλλά εγώ δεν μπορώ να του στείλω :(

Το firewall στην πόρτα 3389 (remote desktop) είναι ανοιχτό.

Τί λετε ρε παιδιά να φταίει;;;[/quote']

katarxin xilose oti firewall exeis.opos episis kai oti firewall exei to modem.b:)poios stelnei kai poios den mporei na lavei.o enas exei adsl o allos ti exei?????pesto ligo pio analitika ama mporeis.exeis ftiaxei user me to onoma autou pou tha mpei.exeis afisei sto remote desktop poioi xristes tha mpenoun kai me ti dikaiomata?

Δημοσ.

re paidia na rwtisw kai gw kati.

Eixa ena Siemens XpressLink panw se 1 switch kai etsi opio pc i8ele ekane connect. Xalase kai oi texnikoi eipan pws "telos" sta siemens plewn kai mou eferan ena jetspeed. Alla auto douleuei me DHCP kai gw exw static se ola ta pc, pws 8a to kanw na doulepsei? An to valw kateu8eian sthn ethernet tou pc kai th dilwsw automatic from dhcp mesa apo ta xp douleuei ok. Alla panw sto switch einai to 8ema.

Δημοσ.

katafera na apenergopoihsw to dhcp mesa apo to jetspeed. alla an sto static ip ths ethernet cartas tou pc den valw kati allo apo 192.168.1.3,4,5 ktl den bainei sto control panel tou jetspeed. Ta pc mou exoun ip range 192.168.0.1-5, apo pou 8a boresw na rithmisw to jetspeed na ta dexetai? Mou exei spasei ta neura ilikrina! :D

Δημοσ.
katafera na apenergopoihsw to dhcp mesa apo to jetspeed. alla an sto static ip ths ethernet cartas tou pc den valw kati allo apo 192.168.1.3,4,5 ktl den bainei sto control panel tou jetspeed. Ta pc mou exoun ip range 192.168.0.1-5, apo pou 8a boresw na rithmisw to jetspeed na ta dexetai? Mou exei spasei ta neura ilikrina! :D

an mpeis sto panel tou modem kapou mporeis na allaxeis tin lan ip tou modem sou kai apo 192.168.1.1 na tin kaneis px. 10.10.10.20 i oti allo thes.rixe mia matia sto manual na deis apo pou tin allazeis.ama den to breis pesmou na sou po ego.jetspeed 520 i 500???malon 520.episis bgike kai new firmware update gia to modem to 520

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...