sarisn Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μάλλον δεν έχεις ακουστά το μουλαράκι :P:P
mindtrapper Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Όχι για παιχνίδια. Μόνο για ταινίες και archives. Για games torrents. Αλλά δεν τα πετάνε έτσι ξεκάρφωτα αυτά. Γιατι για να αντικαταστήσει το Warcraft πρέπει να το πάρουν αυθεντικό αρκετά άτομα πορωμένα (όπως εγω πήρα το Warcraft...) Αλλιώς... Ασε που εν τέλει είναι και παράνομο! :evil:
sarisn Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2004 Άλλαξε η ημερομηνία κυκλοφορίας του :evil: :evil: :evil: για τις 10/12/2004. http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=PC&title=172734
avenger Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Βγήκε, Παπασωτηρίου(50 ευρώ)και δίκτυο(σχεδόν τσάμπα).Το κάνω install τώρα!!!!Μόνο 2 cd είναι μας σκέφτονται εμάς στην Ελλάδα με τις αργές συνδέσεις φαίνεται.Σε λίγο εντυπώσεις.. Λοιπόν..εισαγωγή κορυφαία(επιπέδου warcraft3).Το παιχνίδι φαίνεται να είναι aaa τίτλος,το speech ειδικά είναι προσεγμένο.Έπαιξα την πρώτη αποστολή,μιλάμε για απόλυτη αντιγραφή του warcraft,κάτι που εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου.Δηλ φάρμες για συντήρηση του στρατού gold mines και τα σχετικά.Πολύ καλό παιχνιδάκι,όσοι ευχαριστηθήκατε το warcraft παίξτε το.Αυτά προς το παρόν...
LuNaTiC Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2004 tha parei ta inia apo ti blizz? xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa Eleos
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 to multiplayer tou til leei?to dokimase kaneis?
polaki Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 ειμαι στα προθυρα της αγοράς του!!! Φαινεται ακραίο αλλα δε νομίζω να καταφέρει να περάσει το θρυλικό warcraft!
sarisn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Ναι όποιος παίξει το multi ας πει εντυπώσεις. Αν το αγοράσω γι' αυτό το λόγο θα το κάνω.
skiabox Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 epexa to single player prin apo ligo.apogoiteysi to pexnidaki.fenetai sa na vgike ligo viastika giati xanei stis leptomereies.to mining px den exei ixo kai ta spathia stis maxes akougontai trisathlia.krima giati exei apo tis kaliteres eisagoges pou exo dei (an kai mikri).pisteyo kalitera na perimenete na doume kai to Lord of the Rings Battle For Middle Earth kai meta pate gia agora.to multiplayer tou einai me arcadespy opos kai tou warhammer diladi.den exoun stisei diko tous server diladi.metaxy ton 2 protimiste to warhammer.(ego to exo parageilei idi gia na to pexo online).
sarisn Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2004 skiabox, μην ξεχνάς ότι έπαιξες το demo. Κανένα demo παιχνιδιού δεν έχει τα features της full έκδοσης.
polaki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 sarisn den eipe oti epaikse to demo.... to single player epaikse..... oso gia to oti proteimas to moularaki, mallon den exeis dokimasei torrent gi'afto!
sarisn Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Ναι λάθος δικό μου δεν το διάβασα καλά sorry... :oops: . Το έχω δοκιμάσει και το torrent αλλά πιο γρήγορα κατεβάζω με το μουλαράκι .
sarisn Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Το έχει παίξει κανείς online να μας πει εντυπώσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.