Προς το περιεχόμενο

Age of Empires 2 the Conquerors

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 4 χρόνια αργότερα...
  • Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παίδες τελικά υπάρχει θεός...

Το παρακάτω αρχείο είναι ένα patch για το Age Of Empires II The Conquerors, το οποίο θέτει το population limit σε 1000... Βγάζει 3 νέες τεχνολογίες στο town center που μολις τελιώσουν, ανεβάζουν η κάθε μια περισσότερο το pop cap. Η τεχνολογία θα εμφανίζεται ως "geomen".

No viruses with AVG free/spybot! Το δοκίμασα και δουλεύει!

Πρέπει να έχετε το εγκατεστημένο το τελευταίο Official patch του conquerors, απλά αντικαταστήστε τα αρχεία με τα αντίστοιχα του zip!

http://www.mediafire.com/download.php?mgk24nztnyv

Υ.Γ. το έψαχνα χρόνια αυτό! Ελπίζω να δουελεύει και σε LAN δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Θέλω να παίξω με τους φίλους μου AOE2C αλλά όταν κάνω παιχνίδι οι φίλοι μου δεν το βλέπουν.Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω game και να παίξω με τους φίλους μου?

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Εβαλα το παιχνιδι μετα απο 10+ χρονια να θυμηθω τα παλια.. Μου φανηκε πολυ παραξενο και παρα πολυ αργο.. Επαιζα 40 λεπτα και ακομα ουσιαστικα δεν ειχα φτιαξει τιποτα σπουδαιο, ενω στο age of mythology σε 40 λεπτα ξεκλειδωνεις μεχρι και τιτανα..

Γιατι εχει ακομα τοσο κοσμο στο Online; Απο την στιγμη που τα γραφικα παραειναι αθλια και δεν βελτιωνονται; Οπως και η καμερα.

Δημοσ.

Μου φαινεται ηλιθιο ενας καταπελτης να σκοτωνει με την μια 5+ αντιπαλα units.. Επισης ολα σε αυτο το παιχνιδι εχουν τον απολυτο στοχο. 100% παντα. Το age of mythology φαινεται πιο προσεγμενο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...