Lamiwtis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2005 kanw 3ehoristw post gia na 3anapw osoi endiafereste na arganosoume games kante ena post ...
Alchemist` Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Παίδες τελικά υπάρχει θεός... Το παρακάτω αρχείο είναι ένα patch για το Age Of Empires II The Conquerors, το οποίο θέτει το population limit σε 1000... Βγάζει 3 νέες τεχνολογίες στο town center που μολις τελιώσουν, ανεβάζουν η κάθε μια περισσότερο το pop cap. Η τεχνολογία θα εμφανίζεται ως "geomen". No viruses with AVG free/spybot! Το δοκίμασα και δουλεύει! Πρέπει να έχετε το εγκατεστημένο το τελευταίο Official patch του conquerors, απλά αντικαταστήστε τα αρχεία με τα αντίστοιχα του zip! http://www.mediafire.com/download.php?mgk24nztnyv Υ.Γ. το έψαχνα χρόνια αυτό! Ελπίζω να δουελεύει και σε LAN δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα...
dark_raider Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Τιμή και δόξα στον alchemist που επανέφερε topic που ήταν ανενεργό εγώ και 5 χρόνια. ΑΟΕ2 rulezzzzzz ακόμα!!!!!
poly_kakos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2010 Θέλω να παίξω με τους φίλους μου AOE2C αλλά όταν κάνω παιχνίδι οι φίλοι μου δεν το βλέπουν.Ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω game και να παίξω με τους φίλους μου?
dimi13 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2010 δεν εχει βγει αλλο καλητερο! δοξα και τιμη στο age!!
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Εβαλα το παιχνιδι μετα απο 10+ χρονια να θυμηθω τα παλια.. Μου φανηκε πολυ παραξενο και παρα πολυ αργο.. Επαιζα 40 λεπτα και ακομα ουσιαστικα δεν ειχα φτιαξει τιποτα σπουδαιο, ενω στο age of mythology σε 40 λεπτα ξεκλειδωνεις μεχρι και τιτανα.. Γιατι εχει ακομα τοσο κοσμο στο Online; Απο την στιγμη που τα γραφικα παραειναι αθλια και δεν βελτιωνονται; Οπως και η καμερα.
Liakos10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 μαλλον επειδη το ενδιαφερον του συγκεκριμενου παιχνιδιου δεν ειναι τα γραφικα 1
Luxx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2014 Μου φαινεται ηλιθιο ενας καταπελτης να σκοτωνει με την μια 5+ αντιπαλα units.. Επισης ολα σε αυτο το παιχνιδι εχουν τον απολυτο στοχο. 100% παντα. Το age of mythology φαινεται πιο προσεγμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα