Προς το περιεχόμενο

Resident Evil: The Movie

sephiroth

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Paul Anderson ton Mortal Kombat kai Event Horizon tha einai o senariografos tis tainias Resident Evil poy tha vasizetai sti gnosti seira tis Capcom. <BR>To senario tha akolouthei enan stratioti pou tha polemaei enantia se ena diavoliko computer kai stoys fonous pollon epistimonon pou metatrepontai se zombi meta apo ena apotiximeno epistimoniko peirama. <BR>Fimes miloun gia skinothesia apo ton George Romero (skinotheti tis Nixtas ton Zontanon Nekron)<BR>I tainia tha ksekinisei na girizetai stin Eyropi ton Ianouario tou 2001 kai tha teleiosei entos enos programmatismenou xronodiagrammatos gia na pextei stis aithouses giro stis 31 Oktovriou....<BR>I logiki kathisterisi pou tha iparksei gia tin Ellada, den afinei perithoria gia akriveis provlepseis afikseos sti xora mas...

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Tι ειναι αυτα ωρε? Γιατι δεν εχει απαντησει κανεις μεχρι τωρα? Τεσπα,ας ειμαι εγω ο πρωτος. Τρομερη φιλε μου,αλλα οχι μονο αυτη η ταινια,αλλα και οι τρεις.Και πολυ γαματη η Mila Jovovich στο ρολο της Ada,στην πρωτη ταινια.Ακομη,πρωταγωνιστει και στις αλλες 2.Στην τριτη και τελευταια ταινια γαματος και o Wesker!!!! Ως προεδρος της Umbrella.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει απαντήσει κανείς, γιατί υπάρχει διαφορετικό forum section για κινηματογράφο & ότι δεν κάνουμε νεκρομαντεία σε posts.

Πρέπει να έσπασες ρεκόρ πάντως, αφού ανέστησες topic σχεδόν 8 χρόνων.

Δημοσ.

Δικιο εχεις.Και μου εκανε εντυπωση να σου πω,που δημιουργηθηκε θεμα για ταινια σε τοπικ με υπολογιστες.Αλλου δηλαδη...Τεσπα,οντως,αν εκανα ρεκορ τοτε ειμαι και πολυ πρωτος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...