Προς το περιεχόμενο

Gigabyte 8KNXP πρόβλημα

estenough

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά απο ένα format που έκανα στο pc μου, όταν ξεκίνησα να περάσω τους drivers και έφτασα στην κάρτα γραφικών (ASUS radeon 9600XT), -οπου πήγα να εγκαταστήσω τους τελευταίους catalyst- μου έλεγε για την πρώτη οθόνη "this device is not working properly. there are not enough free resources., ενώ για την δεύτερη οθόνη μου έλεγε οτι δουλεύει κανονικά. το αποτέλεσμα να μου έχει ανάλυση μόνο 640 x 480 και 4 bit χρώμα.

απενεργοποίησα απο το bios όλα τα περιφερειακά, εκτός απο τον sata controller και η κάρτα δούλεψε κανονικά.

μετά ξεκίνησα να ενεργοποιώ ένα-ένα κομμάτι για να δω που γίνετε το μπέρδεμα και τελικά κάνει conflict με την κάρτα δικτύου που έχει το mb (intel gigabit network), με αποτέλεσμα να μην έχω LAN.

για την ιστορία... το όλο θέμα δημιουργήθηκε όταν πέρασα suse 9.2 σε ένα άλλο σκληρό, έχοντας απενεργοποιήσει απο το bios τον sata, ωστέ να μην έχω προβλήματα.

όταν ξαναενεργοποίησa τον sata, τότε είδα το πρόβλημα με την κάρτα γραφικών και αποφάσισα για το format.

Κανείς καμιά ιδέα για το τι μπορεί να παίζει??

Μάλλον κάτι με τα IRQ?? αν ναι πως μπορώ να τα αλλάξω?? (σημείωση οτι τώρα αν ενεργοποιήσω την κάρτα δικτύου, δεν ανοίγουν τα xp - μαύρη οθόνη)

Thanx in advance!!

Δημοσ.

σε προηγούμενο φορματ όλα δούλευαν κανονικά. μετά το suse εχω το πρόβλημα αυτό και νομίζω πως κάτι πρέπει να άλλαξε στο mb, γιατί το suse δεν βρήκε και τίποτα σωστό απο αυτά που έχω στο pc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...