Προς το περιεχόμενο

Φόρμα αποστολής email ?

bill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ,

εχω ενα site και εχω φτιάξει μια φόρμα επικοινωνίας. Δουλεύει κανονικά.

Θέλω όμως να αλλάξω την σελίδα που βλέπει ο επισκέπτης όταν πατάει Αποστολή.

Μίλησα με τον host-provider και μου λέει οτι για την πληροφορία που θέλω πρέπει να μιλήσω με προγραμματιστή .

(την σελίδα όμως την έκανα εγώ εξαρχής :D )

Το site φιλοξενείται σε Linux και η φόρμα δουλεύει με ενα αρχείο .Formail.conf και αναφέρει στις οδηγίες το εξής :

#The Cascading Style Sheet (CSS) used for the 'thank you' page

# if a redirect is not used. This is an absolute URL.

#

# [style]

# /css/site.css

# [/style]

#

# i.e. /css/site.css would be http://yourdomain.com/css/site.css

#

# This may be left blank.

[style]

διαδρομή αρχείου ?

[/style]

Το παραπάνω αρχείο καλείται απο /cgi-sys/formmail.pl , το οποίο βέβαια δεν μπορώ να εντοπίσω στο server.

( στη σελίδα μου έχω προσθέσει : <FORM ACTION = "/cgi-sys/formmail.pl" METHOD = "POST"> )

Για την σελίδα που θέλω να αλλάξω τί πρέπει να πειράξω ,το formmail.pl ή να δώσω μια διαδρομή ενός νέου αρχείου στο .Formail.conf ?

Εχω δοκιμάσει να δώσω url σε htm σελίδα στο πεδίο

[style]

διαδρομή αρχείου ?

[/style][/i]

αλλά δεν έπιασε.

Χρησιμοποιώ frontpage.

Μπορεί κάποιους να τους κούφανα :shock: :roll: αλλά ας με κατατοπίσει κάποιος...

Ευχαριστώ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

To formmail.pl προφανώς δεν θα μπορείς να το πειράξεις γιατί είναι shared για όλα τα accounts του server. Η διαδρομή του αρχείου που βάζεις στο formmail.conf αναφέρεται στο stylesheet της σελίδας, και συνεπώς μέσω αυτού μπορείς να αλλάξεις μόνο τα χρώματα της σελίδας. Αν θέλεις κάτι πιο custom δοκίμασε να κατεβάσεις κάποιο formmail script σε php(υποθέτω πως ο server σου θα το υποστηρίζει αφού είναι unix) Τέτοια scripts μπορείς να βρείς στο http://www.hotscripts.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...