petros1815 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Στα καλά καθούμενα μου τα windows μου πέταξαν αυτό: και έκαναν shutdown. Καμιά ιδέα γιατί μπορεί να έγινε αυτό;
Japan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Ios blaster Egine ligo afou mpikes internet, etsi? Kane enable to internet connection firewall, katevase windows updates (den thymamai pio akrivos einai gia ton blaster) Chryssa
OPC Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Αυτο το blaster είναι πού παλιό ρε petros1815,(κάνα 8μηνο σίγουρα) απο πότε έχεις να μπείς net ?
billpeppas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Virus inside: MS Blaster. 1) Download FixBlast.exe from Symantec ( Search Google for "FixBlast.exe" ) Download KB823980 for Windows XP από την Microsoft Κάνε restart , μπες σε Safe Mode. Τρέξε το FixBlast. Αφού τελειώσει , τρέξε και το patch της Microsoft ( KB823980winxp ) και είσαι ok πλέον. [ για να μην κάνει shutdown , μπες στο Start->Run , γράψε services.msc άνοιξε τα properties του Remote Procedure Call (RPC ) , στο Recovery βάλε και στα 3 fields "Take no action" ] [ αφού κάνεις αυτό , κάνε το 1 ] Κάνουμε και ένα Search στο Forum!
petros1815 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Εδώ και κάμποσο καιρό χρησιμοποιώ linux (Fedora Core) και πριν από λίγες μέρες είπα να ξαναβάλω τα WinXP για να τα χρησιμοποιεί η αδερφή μου. Γι'αυτό εμφανίστηκε ο blaster και ένα σωρό άλλα trojans που τα "έπιασε" το Kaspersky. Ευχαριστώ όσους απάντησαν. Για το search έχετε δίκιο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.