Προς το περιεχόμενο

REQ: Psaxnw xarth!

angelos0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

poly wraio alla dystyxws oxi auto pou psaxnoume.

Mas endiaferei na fenete to onoma tou ka8e nhsiou alla kai kentrikwn shmantikwn polewn. (mazi kai twn limaniwn twn)

Ws twra to kalytero by far einai to old style road map pou exw postarei alla oute na to ennosw mporw oute einai sthn "teleia" poiothta. :(

euxaristw olous gia thn prospa8eia.

keep the links coming alliws sta xristougenna pou 8a katebw ellada oti brw 8a to postarw

Δημοσ.

Οκ οκ ξενιτεμενε , χομπυ οχι εργασια .

Κριμα που δεν εχει προχωρησει :(

Χρονια Πολλα ,πολυχρονος και οτι αλλο λενε στις ευχες των ονομαστικων εορτων :D

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

υπαρχει χάρτης με περισοτερη λεπτομερια απο αυτη που είδα στο πρώτο link που παραθετεις... ονομαζεται Οδηγος 2004 με λεπτομερέστατο ενημερωμενο οδικό χάρτη καθώς και υψομετρικά σημεία.

Έίχε κυκλοφορήσει ως τουριστικός οδηγός.

Κατι παραπάνω δεν ξέρω αλλα έχω σκαναρει 2 σημεία που ήθελα, στο εστειλα στο email σου να δεις περι τίνος πρόκειται.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

"υπαρχει χάρτης με περισοτερη λεπτομερια απο αυτη που είδα στο πρώτο link που παραθετεις... ονομαζεται Οδηγος 2004 με λεπτομερέστατο ενημερωμενο οδικό χάρτη καθώς και υψομετρικά σημεία.

Έίχε κυκλοφορήσει ως τουριστικός οδηγός.

Κατι παραπάνω δεν ξέρω αλλα έχω σκαναρει 2 σημεία που ήθελα, στο εστειλα στο email σου να δεις περι τίνος πρόκειται." <- dragon_syr θα ήθελα να πείς και public που μπορούμε να βρούμε αυτόν τον Οδηγό 2004....Angelos0 έχεις κάτι νεότερο σχετικά με ελληνικό πολιτικό χάρτη Ελλάδας (σε καλή ανάλυση) ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...