The_Judas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Θέλω να αγοράσω ένα USB memory stick στα 256MB. Τα Trancent που έχει το πλαίσιο (36 ευρώ) είναι καλά ? Γενικά παίζουν ρόλο οι μάρκες ή όλα ίδια είναι ?
predalien Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Τα Trancent που έχει το πλαίσιο (36 ευρώ) είναι καλά ? Μια χαρά είναι τα TRANSCEND. Έχω το 256αρι και είναι πολύ καλό και βολικό.
deathlok Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 oso pio ftino toso pio kalo.ola idia einai apo tin stigmi pou exoun kai egiisi!
parsifal Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 oso pio ftino toso pio kalo.ola idia einai apo tin stigmi pou exoun kai egiisi! Όλα είναι ίδια, μέχρι τη στιγμή που το φτηνό θα βαρέσει μπιέλα και θα κλαις τα (τυχόν πολύτιμα) δεδομένα που πήρε μαζί του και δεν τα είχες backup αλλού :twisted: Παρεμπιπτόντως, έχω το 128ΜΒ JetFlash της Transcend. Καλό είναι, αλλά λίγο αργό...
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Το πιο ωραιο το εχω δει σε ενα φιλο απο εδω μεσα....Ενας παλιος δισκος 10GB που τον ειχε βαλει σε μια "θηκη" μεγεθους λιγο μεγαλυτερη απο πακετο τσιγαρων αλλα λεπτη (κσοτους 30 ευρω) με δυο καλωδια usb για τροφοδοσια και συνδεση σε pc.Μικρο και πρακτικοτατο!!!!!
The_Judas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Τελικά πήρα το Transend , ευχαριστώ για τις προτάσεις σας Είναι σίγουρα πολύ χρήσιμο για μεταφορά δεδομένων και βολικό λόγω μεγέθους. Και η θήκη (usb case) είναι καλή ιδέα (μιας και έχω ήδη έναν παλιό δίσκο 8.4GB) αλλά νομίζω ότι χρειάζεται και drivers ή και τροφοδοσία πράγμα που το κάνει λιγότερο βολικό.
The Crow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Εγώ προχθές αγόρασα το Transcend χωρητικότητας 1 gb!Γ@μ@το!!!Η χωρητικότητά του είναι πολύ εξυπηρετική!Και τα λεφτά του (115 ευρώ) τα αξίζει και με το παραπάνω!Πλέον πιστεύω δεν εξυπηρετούν χωρητικότητες κάτω από 512mb.
parsifal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 The_Judas, τα external USB drives δε χρειάζονται drivers σε Windows Me,2000,XP. Για την τροφοδοσία έχεις δίκιο όμως, εκτός εάν βάλεις σκληρό 2,5 ιντσών σε αντίστοιχο case οπότε συνήθως βολεύεται και με ρεύμα από μία 2η USB.
GIORGARAS Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Εγώ έχω θήκη usb 2.0 για 2.5" δίσκο και του έχω βάλει 40GB και είναι τέλειο. Δεν χρειάζετε εξωτερικό ρεύμα, παίρνει από την usb θύρα.
sotris99 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Έχω ένα 256άρι flash disk. Πόσο να το πουλήσω?
MadSurfer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Έχω ένα 256άρι flash disk. Πόσο να το πουλήσω? An analogisteis oti kainourgio perneis me 36-37€ teliki timi tote ta ypologizeis kai vgazeis to apotelesma :wink:
dipe Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Έχω και εγώ ένα Transend 128 MB. Πολύ καλό και χωρίς προβλήματα...
neced Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Εγώ έχω θήκη usb 2.0 για 2.5" δίσκο και του έχω βάλει 40GB και είναι τέλειο. Δεν χρειάζετε εξωτερικό ρεύμα, παίρνει από την usb θύρα. Την καλύτερη δουλειά έκανες... Πρόσεχε μόνο τις κρούσεις (μέσα σε τσάντα, τσέπες κτλ...) γιατί παραμένει σκληρός δίσκος!
GIORGARAS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Εγώ έχω θήκη usb 2.0 για 2.5" δίσκο και του έχω βάλει 40GB και είναι τέλειο. Δεν χρειάζετε εξωτερικό ρεύμα' date=' παίρνει από την usb θύρα.[/quote'] Την καλύτερη δουλειά έκανες... Πρόσεχε μόνο τις κρούσεις (μέσα σε τσάντα, τσέπες κτλ...) γιατί παραμένει σκληρός δίσκος! Μου έχει πέσει το κουτί από 1 μέτρο ύψος και δεν έπαθε τίποτα. Είναι από αλουμίνιο το κουτί, πολύ καλή ποιότητα. Να φανταστείς ότι μου δώσανε και θήκη για το κουτί και κατσαβίδι για τις βίδες (είναι πολύ μικρές). Έχω και 128Mb flash disk και εξωτερικό κουτί 3.5" 120GB. Για μεταφορά αρχείων το καλύτερο είναι το 2.5" κουτί (άμα τα αρχεία είναι μέχρι 128mb εννοείται το flash disk).
Vegas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 ΟΧΙ TWIN MOS OXI ΑΠΟ COSMODATA .... ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ.... Τα Twin Mos με 128 και 256 έχουν ψεύτικο πλαστικό και καταστραφέντιαι σε 2 μήνες (δεν είναι τυχαίο που δίνει 3!!! στη συσκευασία...) το ίδιο και ο κορμός που φαίνεται ψεύτικος από πολύ φτηνό πλαστικό... Με 35? παίρνεις Kingston και 256 από Στουρνάρη Ήμαρτον... Για τον COSMODATA δεν ξέρω αν τα παιδιά που φάγαν ξύλο μπροστά μου από το μαγαζάτορα μέρα μεσημέρι στη Στουρνάρη ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΑΝΗ ΛΟΓΟ (αν υπάρχει λόγος να χειροδικείς και μάλιστα σε πελάτες που έχουν αγοράσει προϊόντα) .. έχουν υποβάλει μηνύσεις ή το αφησανε αλλά εγώ όπου μπορώ θα το φωνάζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.