traveller Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδια προσπαθω εδω και καποιες μερες να βρω ακρη με το clone cd αλλα οτι και να κανω δεν γινεται τιποτα.εχω το δισκακι σχεδον 1 ωρα μεσα και το ποσοστο παραμενει στο 0% κολλημενο.Να σημειωθει οτι το τρεχω σε συνεργασια με το clony xxl.Δυστυχως το παλιο-alcohol 120% για καποιον ανεξηγητο λογο (προβλημα με οδηγους συσκευων scsi-που δεν εχω κιολας τετοιες συσκευες!!!!!!!!!!) δεν μου δουλευει ενω το χρησιμοποιουσα μια χαρα......... καποια προταση???????? καποιο αλλο προγραμμα???????? thanx
accipio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μπορείς να δοκιμάσεις το BlindWrite http://www.vso-software.fr/blindwrite5_english.htm
mentor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Για να λυθεί το πρόβλημά σου με το Αλκοόλ (είναι πρόβλημα με τα εικονικά drive που φτιάχνει) κάνε το εξής. Απεγκατέστησέ το και μετά σβήσε τα εικονικά drive με την παρακάτω διαδικασία: >To remove Alcohol driver you need to start Regedit then go to HKey_Local_Machine\System\CurrentControlSet\Services here you should find the Keys for the Alcohol Driver in version 1.4.8.1222 xmasbus and xmasscsi or in version 1.9.2.1705 a347scsi and a347bus, delete these Keys and remove corresponding files from Windows\System32\Drivers folder. Reboot your Computer and reinstall Alcohol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.