poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Ego toys exo rotisei kai mou eipan oti taytoxrona me to pou energopoih8ei h grammi apo ton OTE ekeini tin imera 8a mou anoiksoun kai tin prosbasi sto Internet. Den yparxei noima na sou energopoihsoun tin prosbasi sto internet kai na min exei energopoih8ei h grammi. Kapoio la8os egine. Partous tilefono amesos. opos to ipes .tha sou energopoiisoun tin sindesi me to pou energopoiithei i grammi.an i grami exei energopoiithei meta apo 10 meres apo tin aitisi tote tha ginei kai i energopoiisi. KAPOIOS EIPE αλλά εγώ την πληρώνω όπως και νά χει... Πάντως στο συμβόλαιο αναφέρει κάτι για 12 εργάσιμες, οπότε από δευτέρα θα είμαι και επίσημα δυσαρρεστημένος an den ginei i energopoiisi mesa se 12 meres den fteei i forthnet alla o ote.pantos i sindromi apo oso xero xekinaei otan energopoiithei i grami.oso xero. KAPOIOS EIPE Όσο για το Crypto usb modem να δούμε τί Pings θα τραβάτε (και αν θα μπορείτε να παίξετε online game με τέτοια pings). Για να μην πω για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ firewall... Όλα αυτά τα θεωρείς "υψηλή ραπτική" insomniac_c4po? Αν ναι..., με γειά σου! ta pigs den pezoun kai megalo rolo sto ti modem exeis.oso gia to firewall exo to zyxel 650 r xoris firewall oute sto modem oute sto pc.6 mines online to exo me static ip kai den me piraxe kanenas.opote mia den me keei me ta firewall pou ta bazoun oloi pano min sas paroun ta politima mp3 sas pou kanete share allou.sorri gia ta pola posts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 @poulinosMην εισαι τοσο κατηγορηματικος για το θεμα πως αν αλλαξεις provider μετα τους 3 μηνες του adsl in a box πρεπει να ξαναπληρωσεις ενεργοποιηση γιατι απλα ΙΣΧΥΕΙ Eνα τηλ στο τμημα πωλησεων της forthnet μετα απο απαιτηση να μαθεις για το εν λογο θεμα...νομιζω θα ειναι αποκαλυπτικο. Δεν γνωριζεις καλα το θεμα...η forthnet αναλαμβανει τη γραμμη ως χοντρικος παροχος και οχι σαν ιδιωτης ..εχει δηλαδη κυριοτητα στη γραμμη. Η γραμμη σου ανηκει για οσο πληρωνεις στη forthnet.Η FORTHnet αναφέρει ξεκάθαρα πως η γραμμή είναι FORTHnet ADSL Line To ιδιο ισχυε παλιοτερα με αναλογη προσφορα της acn ..υπαρχουν πολλα παραδειγματα ενα απο αυτα του Γιαννη (platano) ενα search θα σε βοηθουσε. Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους και να μη βγαζουμε λαθος συμπερασματα. kati egrapses lathos stin arxi.(den prepei na xanapliroseis oxi prepei na xanapliroseis ennoeis) tora ti simasia exei an tha xanapliroseis i oxi gia energopoiisi.pantos eipa logika den ebala to xeri stin fotia akribos gia auto to logo epidi den eimai sigouros kai den thelo na paro kapoion ston laimo mou kai gia ton logo oti den thelo na bgalo lathos simperasmata.alla kanonika den tha eprepe na xanapliroseis.alla stin ellada oloi kinigane ta lefta kai idika o ote opote i kaliteri tou ote na ispraxei dipli energopoiisi.otan den xero kati den to leo me to xeri stin fotia.sorry ama to ekana na fanei oti einai sigouro.mporei i grami re gmt na ine tis forthnet diladi na tin plironei i forthnet ston ote dioti i forthnet den exei dikes tis grammes alla ta lefta tis energopoiisis kai tis 2 fores o ote tha ta parei.ti na pei kaneis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2004 @poulinos Με συγχωρεις θυμασαι τι εγραφες με Κατηγορηματικο τροπο ή να σου θυμησω? auto ennnoo.oti ama diakopseis me tin forthnet DEN THA PLIROSEIS STON OTE XANA DIOTI EXEI GINEI IDI MIA FORA KAI DEN THA PERIMENEIS KANENA MINA DIOTI EXEI GINEI I OLI DIADIKASIA.i grammi den anikei stin forthnet alla ta lefta ta dinei ston ote.gia auto kai plironeis 35 euro energopoiisi.auta ta lefta pane ote.den einai oi grammes tis forthnet. Aυτο ειναι που λες δεν εβαλες το χερι στη φωτια? tora ti simasia exei an tha xanapliroseis i oxi gia energopoiisi Για σενα μπορει να μην εχει αλλα πιστευω για πολλους αλλους εχει..?Δηλαδη πρεπει να ειμαστε δεσμιοι της forthnet και της καθε forthnet ειδικα οταν μας το αποκρυβει αυτο? Προσωπικα πιστευω πως αυτη η κινηση αποσκοπει στο να γινει το adsl ευκολο για τον αδαη χρηστη.Αυτος και με το crypto ευχαριστημενος θα ειναι και εντυπωσιασμενος σε σχεση με την pstn\isdn του. Στα forum ομως (και φυσικα σε αυτο εδω) δεν αναφερομαστε σε αυτους. Το crypto ειναι ενα usb modem ουτε καν router με conexant chip (για μενα αυτο αρκει για το απορριψω) Mπορει στα ping να μην εχει τοση μεγαλη διαφορα απο ενα ethernet (καποια μικρη εχει ) αλλα στα p2p οταν καποιος θα παει να βαλει πανω απο 100-200 connections θα σερνεται. Και επειδη αναφερθηκε το να αναφερομαστε στα αρνητικα της forthnet και του συγκεκριμενου πακετου με επιχειρηματα καθε αλλο παρα δυσφημιση με δολο ειναι...το θεωρω απαραιτητο κιολας . Τα σχολια επι προσωπικου θα παρακαλουσα να μην επαναληφθουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2004 @poulinos Με συγχωρεις θυμασαι τι εγραφες με Κατηγορηματικο τροπο ή να σου θυμησω? auto ennnoo.oti ama diakopseis me tin forthnet DEN THA PLIROSEIS STON OTE XANA DIOTI EXEI GINEI IDI MIA FORA KAI DEN THA PERIMENEIS KANENA MINA DIOTI EXEI GINEI I OLI DIADIKASIA.i grammi den anikei stin forthnet alla ta lefta ta dinei ston ote.gia auto kai plironeis 35 euro energopoiisi.auta ta lefta pane ote.den einai oi grammes tis forthnet. Aυτο ειναι που λες δεν εβαλες το χερι στη φωτια? tora ti simasia exei an tha xanapliroseis i oxi gia energopoiisi Για σενα μπορει να μην εχει αλλα πιστευω για πολλους αλλους εχει..?Δηλαδη πρεπει να ειμαστε δεσμιοι της forthnet και της καθε forthnet ειδικα οταν μας το αποκρυβει αυτο? Προσωπικα πιστευω πως αυτη η κινηση αποσκοπει στο να γινει το adsl ευκολο για τον αδαη χρηστη.Αυτος και με το crypto ευχαριστημενος θα ειναι και εντυπωσιασμενος σε σχεση με την pstn\isdn του. Στα forum ομως (και φυσικα σε αυτο εδω) δεν αναφερομαστε σε αυτους. Το crypto ειναι ενα usb modem ουτε καν router με conexant chip (για μενα αυτο αρκει για το απορριψω) Mπορει στα ping να μην εχει τοση μεγαλη διαφορα απο ενα ethernet (καποια μικρη εχει ) αλλα στα p2p οταν καποιος θα παει να βαλει πανω απο 100-200 connections θα σερνεται. Και επειδη αναφερθηκε το να αναφερομαστε στα αρνητικα της forthnet και του συγκεκριμενου πακετου με επιχειρηματα καθε αλλο παρα δυσφημιση με δολο ειναι...το θεωρω απαραιτητο κιολας . Τα σχολια επι προσωπικου θα παρακαλουσα να μην επαναληφθουν. den diafono mazi sou.oute ego tha eperna auto to paketo opos grafo gia ton aplo logo.opos ipa kai kapou parapano to paketo auto einai gia kapoion pou barietai na kanei etiseis pou ta thelei ola aitima kai den thelei na mpleksei me ton ote kai pou thelei na tou erthei pio ftina.oso gia to modem to theoro apotixia gia 2 logous.a:)dioti einai usb pou simenei drivers kai oles tis alles blakies mazi me auto kai deuteron einai crypto kai epidi ta crypto ta exo faei stin mouri poli kairo me diaforous tropous eimai apo tin arxi enantion se auto to modem.kai apo tous protous pou tha parakalagan na empene ena alcatel me ta idia lefta.oso gia tin energopoiisi ego tha ekana fasaria ston ote na tin pliroso dio fores.dioti ta 35 euro pou ine ta idia ite energopoiithei apo forthnet ite apo ote pane ston ote opote tha elega ti ginetai edo.gia auto mou fanike paraxeno na ta xanaplirosei kai to brisko paranoiko.pantos oti i grammi den thelei kairo gia na energopoiithei meta apo ote auto einai sosto. grafeis episis Για σενα μπορει να μην εχει αλλα πιστευω για πολλους αλλους εχει..?Δηλαδη πρεπει να ειμαστε δεσμιοι της forthnet και της καθε forthnet ειδικα οταν μας το αποκρυβει αυτο? oxi oti eimai me to meros tis alla gia na leme kai tou stravou to dikio sto xeri tou xristi einai na rotisei plirofories ite apo forum ite apo tous idious me sxesi to ti ginetai.kai opos ipa oi grames den einai forthnet oposlene alloi alla ote kai apla i forthnet tis energopoiei.to modem to crypto opos leo einai oti plironeis perneis.ego prosopika miso na kano clik se ikonidio gia na mpo.tora kapoios pou apla thelei na kanei tin douleia tou tha tou ine kouti.kai kalos i kakos to paketo auto exei poulisei idi arketa gia to logo pou eipame:paneukolo stin xrisi xoris na mplekei o xristis.diladi auto pou zitane to 70 tis ekato.gia mas tous ipoloipous pou goustaroume port forwarding se modem built in firewall apla to prospername.kai ego pira to zyxel 650 kai exo to kefalaki mou isixo oti de tha exo problimata.oso gia ta modems den brizo mono tin crypto dioti kai ta alla den pane piso. na ta paro me tin sira zyxel - oraia modem xalia texniki ipostiriksi alcatel - aplo ftino oraio oti plironeis perneis cisco - korifi me korifi lefta - blakia pou to interface gia na anixei thelei java jetspeed -ta sxolia periteuoun - 10 firmware update kathe ligo kai ligaki kai apo ta liga modem pou bgazei priza kai xanontai oi rithmiseis speedstream - olo parapona gia auta den leo tipota allo us robotics - oraio modem me exeresi oti den afinei megalo username tora opoios exei aporia gia auta rotaei.ta leo auta meta apo setarisma ouk oligon modems logo douleias se isp.kai einai oi gnomes pou akougontai apo ton kosmo gia auta ta modem.oso gia to ama xanaplironeis ston ote gia energopoiisi tha ginei ena call kai tha to mathoume kai auto apo proto xeri na doume ti ginetai telika.auta ta liga kai signomi an imoun ligo katigorimatikos file adams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERCLOCKED Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2004 να πω και γω την ταπεινη μου γνωμη..... ειχα isdn.... πηρα το adslbox εστειλα την αιτηση και σε 10 μερες μπηκε η γραμμη απο τον οτε...μαλιστα ειμουν μεσα στο νετ οταν ξαφνικα επεσε...και μετα απο 20 λεπτακια ειδα οτι ειχα dsl.(ειχα βαλει το crypto απο τη πρωτη μερα πανω) αμεσως τους πηρα phone...και μου ειπαν δεν μας εχει πει κατι ο οτε ακομα...τους λεω εχω σιγουρα...τοτε μου δινει ενα demo για να δω αν ειναι ολα οκ και αν ειναι μου ειπε να την παρω...βαζω το δεμο ολα οκ ειχα dsl:DDD αμεσως την περνω και της το λεω λεει οκ κανω τη διαδικασια...και μετα απο καμποσες ωρες προς το βραδακι με πηρε και μου εδωσε και το pass.. μια χαρα ολα και 40αρια speed ειχα και ολα οκ...αλλα επειδη ειμαι και υπερκαταναλωτης και ηθελα ενα rouyteraki na βαλω και αλλα pc πανω πηρα ενα usr 9105 και ειμαι ακομα καλυτερα..... ναι ειμαι ευχαριστημενος...το μονο που με ψυλοστεναχωρει ειναι οτι για παραδειγμα ενα μηνα μπορει να μην εχω λεφτα και να μη θελω να παρω συνδεση..αν ειχα αιτηση στον οτε...απλαθα του εδινα το παγιο...ενω τωρα θα πρεπει να κανω συνδεση...οποτε οικονομιες εξαλου ειναι καλη φαση το dsl στο σπιτι .. αυτααααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2004 ναι ειμαι ευχαριστημενος...το μονο που με ψυλοστεναχωρει ειναι οτι για παραδειγμα ενα μηνα μπορει να μην εχω λεφτα και να μη θελω να παρω συνδεση..αν ειχα αιτηση στον οτε...απλαθα του εδινα το παγιο...ενω τωρα θα πρεπει να κανω συνδεση...οποτε οικονομιες εξαλου ειναι καλη φαση το dsl στο σπιτι .. αυτααααααα auto pragmati einai problima.alla sinithos osoi einai poromenoi oxi mono den tin diakoptoun alla meta tin kanoun kai 512.xexe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skone Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 OLA KALA ALA MPERDEFTIKA LIGO! EGW SE 3 MINES METAKOMIZW KAI ALAZW SPITI(LOGIKA AMA VALW ENA ALO PAKETO THA XRIASTEI NA PLIROSO APEGATASTASH KAI PALI EGATASTASI) ME TO ADSL IN A BOX OLA SINOLIKA GIA 3 MINES DSL SE AFTO TO SPITI THA MOU VGEI 150 EYRO XWRIS PARAPANW EKSODA? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2004 Γιά την περίπτωσή σου είναι η ιδανική λύση. Αρκεί βέβαια να σου το έχουν ενεργοποιήσει μέχρι να μετακομίσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERCLOCKED Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 175 ειναι μαζι με το φπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2004 OLA KALA ALA MPERDEFTIKA LIGO!EGW SE 3 MINES METAKOMIZW KAI ALAZW SPITI(LOGIKA AMA VALW ENA ALO PAKETO THA XRIASTEI NA PLIROSO APEGATASTASH KAI PALI EGATASTASI) ME TO ADSL IN A BOX OLA SINOLIKA GIA 3 MINES DSL SE AFTO TO SPITI THA MOU VGEI 150 EYRO XWRIS PARAPANW EKSODA? otan pas sto allo spiti ta plironeis ola apo tin arxi ama thimame sosta.allos opos leei kai o sinadelfos dim_b :Αρκεί βέβαια να σου το έχουν ενεργοποιήσει μέχρι να μετακομίσεις .oxi oti tha fteei i forthnet alla ama den exei aniktes portes to dslam tote tha perimeneis.kai me ton ote to poso tha perimeneis ine alli istoria.i forthnet leei oti se 10-12 meres tha pezei i adsl sou.alla ama den exeis ipostiriksi tote tin ekatses logika.alla giati den perimeneis na metakomiseis kalitera na min plironeis pola lefta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik0s Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 diladi re paidia poion provider prepei kapoios xristis na epilexei kata tin gnomi sas? Forthnet Tellas OTE ti apo ola? exo zalistei. Pantos Vivodi apo oti katalava oxi ..... Exo isdn kai thelo na valo adsl alla den xero poion provider na dialexo! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2004 diladi re paidia poion provider prepei kapoios xristis na epilexei kata tin gnomi sas? Forthnet Tellas OTE ti apo ola? exo zalistei. Pantos Vivodi apo oti katalava oxi ..... Exo isdn kai thelo na valo adsl alla den xero poion provider na dialexo! gia na klisei auto to topic exoume kai leme.bazeis grammi apo ton ote zitas ena demo apo forthnet kai dokimazeis na deis pos paei zitas ena demo apo tous ipoloipous providers kai blepeis pios paei pio kala.an den dinoun demo i forthnet sigoura dinei pare ena mina mono kai des poios paei kalitera.an kai logika oloi sxedon to idio tha pane dioti oloi distixos pernane apo ta kolo dslam tou ote kai apo ekei kobetai i poli taxitita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 παρεπιτπόντος ενα μεγάλο + στην τεχνική υποστήριξη της forthnet Που με κάλεσαν αμέσως οταν εστείλα τα απαιτουμενα εγγραφα για το DSL και με ενημέρωσαν.Βασικά αυτό το 12 εργάσιμες με χάλασε..Δηλαδή εάν αρχίσει η διαδικασία ενεργόποιησης απο αυριο όπως μου είπαν (17/12) να περιμένω απο 2005?Γμτ ελπίζω το αλλό ΣΚ να έχω ADSL.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 παρεπιτπόντος ενα μεγάλο +[/b'] στην τεχνική υποστήριξη της forthnet Που με κάλεσαν αμέσως οταν εστείλα τα απαιτουμενα εγγραφα για το DSL και με ενημέρωσαν.Βασικά αυτό το 12 εργάσιμες με χάλασε..Δηλαδή εάν αρχίσει η διαδικασία ενεργόποιησης απο αυριο όπως μου είπαν (17/12) να περιμένω απο 2005?Γμτ ελπίζω το αλλό ΣΚ να έχω ADSL.. ti na kaneis ton ote tha perimeneis 12 ergasimes .kai grigora einai 12 ergasimes.ama itan sto xeri tis forthnet kai tis kathe forthnet tha ginotan pio grigora.alla opou ote kai problima.tora tha pane kai diakopes ta xristougena min idrosoun kai kriosoun me tetoio krio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2004 φίλε πουλινός αυτό σκεύτομαι κι εγώ..Χαρούμενο το νέο ετος..Αν ήταν στο χέρι μου θα άλλαζα και την σταθερή τηλεφωνία..Αλλα αν οι γονείς δεν καταλαβένουν και ζουν την εποχή των δεινοσαύρών τι να το κανεις. Αλήθεια γιατι κάνουν τόσο πολύ?Να σκάψουνε έχουνε ?η δεν προλαβαίνουν απο τις χιλιάδες αιτησεις? και αν αναλόγιστουμε οτι αυριο αρχίζει η διαδικασια ενεργόποιησης + 12 εργασιμες ποτε θεωρητικα θα έχω adsl?Επίσης υπάρχει περίπτωση να ενεργοποιηθεί πιο νωρίς? Δηλαδη πριν το 2005?Στην περιοχή μου πάντος υπάρχει διαθεσημότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.