Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Forthnet ADSL-in a box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδιά εγω θα πάρω το πακέτο για Pstn γραμμη.Θα στείλω μια φωτοτυπία τον λογαριασμό του οτέ .Επειτα σε ποσο καιρό θα μπορώ να μπώ με ADSL στο net?

EΠίσης το πάγιο της ADSL θα έρχεται στον λογαριασμό του οτέ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

@poulinos

Mην εισαι τοσο κατηγορηματικος για το θεμα πως αν αλλαξεις provider μετα τους 3 μηνες του adsl in a box πρεπει να ξαναπληρωσεις ενεργοποιηση γιατι απλα ΙΣΧΥΕΙ

Eνα τηλ στο τμημα πωλησεων της forthnet μετα απο απαιτηση να μαθεις για το εν λογο θεμα...νομιζω θα ειναι αποκαλυπτικο.

Δεν γνωριζεις καλα το θεμα...η forthnet αναλαμβανει τη γραμμη ως χοντρικος παροχος και οχι σαν ιδιωτης ..εχει δηλαδη κυριοτητα στη γραμμη.

Η γραμμη σου ανηκει για οσο πληρωνεις στη forthnet.Η FORTHnet αναφέρει ξεκάθαρα πως η γραμμή είναι FORTHnet ADSL Line

To ιδιο ισχυε παλιοτερα με αναλογη προσφορα της acn ..υπαρχουν πολλα παραδειγματα ενα απο αυτα του Γιαννη (platano) ενα search θα σε βοηθουσε.

Για να βαζουμε τα πραγματα στη θεση τους και να μη βγαζουμε λαθος συμπερασματα.

εγώ πάω τώρα να το πάρω...

Σιγά μην τρέχω με αιτήσεις και παπαριές, και μόνο για την ευκολία που μου παρέχει αξίζει και παραπάνω λεφτά πιστεύω.

Η ενεργοποίηση γίνεται εντός 12 ημερών.

Αυτά

γιατί με το adsl In a box δεν θα κάνεις αίτηση δηλαδή?

Ποιά δυσκολία έχει η κλασική αίτηση στον ΟΤΕ για γραμμή? Εγώ ένα τηλέφωνο έκανα και ενεργοποιήθηκε.

Όσο για τις μέρες ενεργοποίησης και με το box εξαρτάσαι από το πότε θα σου την ενεροποιήσει ο ΟΤΕ. (Αν και πλέον υπάρχουν πόρτες σε περιοχές που δεν υπήρχε πριν και πιστεύω γίνεται πολύ γρήγορα)

Άμα με το καλό το πάρεις ζήτα κι ένα extra crypto USB modem για να παίζει κανα μικρό ξαδερφάκι σου. Για παιχνιδάκι είναι άψογο! :D

μήπως έχει περάσει ποτέ από το μυαλουδάκι σου πως οι αιτήσεις από το πακέτο in-a-box είναι σε προτεραιότητα από την forthnet?.Και το μόνο που χρειάζεται είναι η ενεργοποίηση συμπληρώνοντας την ανάλογη φόρμα με τα serials στο site της forthnet, και στέλνοντας με mail ή fax λογαριασμό ote του τηλεφώνου που θα γίνει η ενεργοποίηση. Εσύ δόκτωρα το modem σου το θές και για κωλονοσκόπηση; εγώ το θέλω να κάνω απλά την δουλειά μου πάντως, που καμία σχέση δεν έχει με την ιατρική επιστήμη, φιλάκια.

insomniac_c4po αφού σου άρεσε τόσο το in-a-box με γεια σου με χαρά σου!

μήπως έχει περάσει ποτέ από το μυαλουδάκι σου πως οι αιτήσεις από το πακέτο in-a-box είναι σε προτεραιότητα από την forthnet?

Προτεραιότητα εννοείς οτι δίνει ο ΟΤΕ στη Forthnet για την ενεργοποίηση της γραμμής σου?? (το ρώτησα στη Forthnet και ΔΕΝ ισχύει) ή στην ταχύτητα ενεργοποίησης της συνδρομής στον provider forthnet?

Εμένα η Forthnet την συνδρομή μου (με γραμμή ΟΤΕ) την ενεργοποίησε σε 2 ωρίτσες.

Όσο για το "μυαλουδάκι μου", ε δεν πειράζει. Ας μη χωράει και όλη τη σοφία που κρύβει το δικό σου!... Αρκεί να μην παραπληροφορείς και όσους ψάχνονται.

Εχω κάνει αίτηση στις 4/11 κι ακόμα DSL δεν έχω... Από τη forthnet με πήραν κανονικά μια εβδομάδα μετά την αίτηση και μου ειπαν πως ενεργοποιηθηκε , αλλά ακόμα το modem δεν εχει συγχρονιστεί... Δεν ξέρω ποιος φταίει ( προβληματικό modem / OTE / FORTHnet) αλλά εγώ την πληρώνω όπως και νά χει... Πάντως στο συμβόλαιο αναφέρει κάτι για 12 εργάσιμες, οπότε από δευτέρα θα είμαι και επίσημα δυσαρρεστημένος :(

Spear_ αν σου είπαν ότι ενεργοποιήθηκε μάλλον θα εννοούσαν για τη συνδρομή σου στη forthnet και όχι για τη γραμμή του ΟΤΕ. Οπότε μάλλον πληρώνεις ήδη τις πρώτες μέρες των 3μηνων του box χωρίς να μπορείς να το χρησιμoποιησεις.

Πάρε τηλ στη Forthnet και διαμαρτυρήσου, τουλάχιστον να μη μετράνε τους 3μηνες...

Αυτα να τα διαβάζει ο insomniac_c4po που λέει για ενεργοποιηση με προτεραιότητα και ευκολία απ' το adsl in a box.

Όσο για το Crypto usb modem να δούμε τί Pings θα τραβάτε (και αν θα μπορείτε να παίξετε online game με τέτοια pings). :D

Για να μην πω για το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ firewall...

Όλα αυτά τα θεωρείς "υψηλή ραπτική" insomniac_c4po? Αν ναι..., με γειά σου!

Ego toys exo rotisei kai mou eipan oti taytoxrona me to pou energopoih8ei h grammi apo ton OTE ekeini tin imera 8a mou anoiksoun kai tin prosbasi sto Internet.

Den yparxei noima na sou energopoihsoun tin prosbasi sto internet kai na min exei energopoih8ei h grammi. Kapoio la8os egine. Partous tilefono amesos.

Δόκτωρα πες μου που έχεις το ιατρείο σου να μην έρθω ποτέ κατα λάθος. Βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα και το παίζετε και έξυπνοι. Τα παίρνεις από πουθενά ρε φιλαράκι και θες να κάνεις δυσφήμιση στην forthnet? Σάλτα και απαυτό σου στην τελική. Αρκετά ασχολήθηκα με την πάρτη σου.Τζους. Παρεπιπτόντως θα έπρεπε πάνω στο κουτί της adsl in a box να γράφει : βασικό iq ραδικιού απαραίτητο για την συνδεσμολογία modem και ρύθμιση από windows! Ai si xtir.

Ναι,

αλλά και πάλι δεν είναι πιο φτηνό να βάλεις in-a-box, να πετάξεις το crypto και να πάρεις ένα router (περίπου 150+50=200+ΦΠΑ);

Πάλι κερδίζεις γιατί το in-a-box σου δίνει δωρεάν το modem (το οποίο έστω ότι δεν το θες) και την ενεργοποίηση στη μισή τιμή!

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

παιδιά εγω θα πάρω το πακέτο για Pstn γραμμη.Θα στείλω μια φωτοτυπία τον λογαριασμό του οτέ .Επειτα σε ποσο καιρό θα μπορώ να μπώ με ADSL στο net?

EΠίσης το πάγιο της ADSL θα έρχεται στον λογαριασμό του οτέ;

tha mpeis sto internet oso grigora energopoiithei i grammi sou.o ote ine i kathisterisi kai oxi i forthnet.i forthnet to account to ftiaxnei epitopou alla i forthnet stelnei tin aitisi ston ote kai apo ekei oses meres kanei o ote.

εγώ πάω τώρα να το πάρω...

Σιγά μην τρέχω με αιτήσεις και παπαριές' date=' και μόνο για την ευκολία που μου παρέχει αξίζει και παραπάνω λεφτά πιστεύω.

Η ενεργοποίηση γίνεται εντός 12 ημερών.

Αυτά[/quote']

ama barietai kapoios na kanei aitisi ine pio eukolo na to kanei i forthnet.episis ama xalasei trexei i forthnet me ton ote anti gia sena.

katholou apithano na exipiretountai pio grigora oi aitiseis apo forthnet pros ote.

insomniac_c4po αφού σου άρεσε τόσο το in-a-box με γεια σου με χαρά σου!

μήπως έχει περάσει ποτέ από το μυαλουδάκι σου πως οι αιτήσεις από το πακέτο in-a-box είναι σε προτεραιότητα από την forthnet?

Προτεραιότητα εννοείς οτι δίνει ο ΟΤΕ στη Forthnet για την ενεργοποίηση της γραμμής σου?? (το ρώτησα στη Forthnet και ΔΕΝ ισχύει) ή στην ταχύτητα ενεργοποίησης της συνδρομής στον provider forthnet?

Εμένα η Forthnet την συνδρομή μου (με γραμμή ΟΤΕ) την ενεργοποίησε σε 2 ωρίτσες.

Όσο για το "μυαλουδάκι μου"' date=' ε δεν πειράζει. Ας μη χωράει και όλη τη σοφία που κρύβει το δικό σου!... Αρκεί να μην παραπληροφορείς και όσους ψάχνονται.[/quote']

mporei kai na isxuei mporei kai oxi bebea.kaneis den to xeri auto.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...