Προς το περιεχόμενο

δημιουργια επιτραπεζιου dvd player απο pc parts

silentpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο φυσικά και γίνεται και μπορείς να εγκαταστήσεις ότι λειτουργικό θέλεις . Μια παρόμοια προσπάθεια είχε κάνει για divx player ο trustfm . Μπορείς να πας στην αντίστοιχη κατηγορία στο forum να δεις το σχετικό topic.

Δημοσ.

Πολύ καλό marios1957 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μ' άρεσε αυτή η ιδέα με το παλιό βίντεο.

Αν και στην αγορά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κουτία (μεταλικά ή όχι) για να φτίαξει κανείς το PC του σαλονιού του :)

Δημοσ.

Μα η μαγεία είναι το ότι το έφτιαξε αυτοσχεδιάζοντας. Υπάρχουν αρκετές έτοιμες προτάσεις.

Αυτό το project μου άναψε τα αίματα...

Δημοσ.

έβαλα στο Google να δω για το LCD display που λέει και δεν υπάρχει παραμόνο στο δικό του link! Ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το display ή παρόμοια που να μπαίνουν στην com1 ή pararell και να ρυθμίζονται από πρόγραμμα;

Δημοσ.

Υπάρχουν πάρα πολλά.

Δοκίμασε να βάλεις λέξεις κλειδιά: LCD Modules, LCD Displays

Από εταιρίες: SHARP, Hitachi, SEE και πολλές άλλες.

Αν κάνεις παραγγελία από το εξωτερικό σου στέλνουν διάφορα συνοδευτικά μαζί με το LCD. Το λογισμικό είναι πάντα δωρεάν.

Επίσης αν πας στο κέντρο (ΑΘήνα) σε εξειδικευμένα μαγαζιά ηλεκτρονικών, θα βρεις μεγάλη ποικιλία.

Δημοσ.
εχω ακουσει οτι γινεται ακομα και να τρεχει "ειδικο" linux.εχει καποις να μου δωσει καποιο link με σχεδια και απαιτησεις?

Arxisa na ftiaxno kati antistoixo gia audio player me to GiantDisk. Ricse mia matia mipos yparxei kati gia DVD:

http://www.giantdisc.org/index.php

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...