planetman Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Λοιπόν, θέλω να φτιάξω έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Θα αγοράσω χώρια τον δίσκο και χώρια το συρτάρι. Θέλω να είναι usb2.0. Θέλω μόνο να μου επιβεβαιώσετε κάτι. Αν πάρω σκληρό για φορητούς (2.5') ΔΕΝ χρειάζεται τροφοδοσία αν τον συνδέσω μέσω συρταριού σε usb θύρα; Τον βάζω δηλαδή επιτόπου στο usb όπως το flashάκι και μεταφέρω δεδομένα; Αντίθετα, ο κοινός σκληρός (3.5') θέλει τροφοδοσία; Ευχαριστώ.
planetman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Τί εννοείς σε usb2 μόνο; Σε ποιά περίπτωση χρειάζεται τροφοδοσία ο 2.5' σκληρός;
GIA_Blackmore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 o eksoterikos 3.5' skiros xreiazete trofodosia nomizo... toulaxiston otan einai esoterikos mesa se kouti gia na ginei eksoterikos. otan einai eksoterikos ek kataskeuis tou den ksero ...alla logika tha xreiazete reuma. btw... otan les surtari ti ennoeis?
theobabis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Aν εχεις usb1 χρειαζεσαι ακομη ενα usb καλωδιο Λογικα παρεχεται με το εξωτερικο κουτι του 2,5 edit Οπως στο παρακατω: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=1027&Nav_Section_Id=21&Catalog_Id=1&Product_Id=216680&Merchant_Id=1&sts_cid=3 "Αυτοτροφοδοτούμενο (μέσω USB +5V) με ειδικό καλώδιο USB για επιπλέον παροχή ρεύματος"
planetman Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δηλαδή αν τον συνδέσω σε μητρική με usb2.0 δεν χρειάζεται τροφοδοσία, ενώ αν το συνδέσω σε usb1.1 χρειάζεται και την παίρνει μέσω δεύτερου usb; Σωστά κατάλαβα; Πάντως είναι αρκετά βολικό αν είναι έτσι. Ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο usb2.0 flash disk.
theobabis Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Ακριβως. Και συνηθως το δευτερο καλωδιο βγαζει μια εξοδο usb για να βαλεις και καποια συσκευη που δε θελει πολυ ρευμα οπως το mouse
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.