epote Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 ρε παιδια το μοντεμ αποσυγχρωνιζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ, καθε 2-3 ωρες πρεπει να το βγαζω απο τη μπριζα και να το ξαναβαζω για να ξανασυγχρωνισει, τι διαολο παιζει?
epote Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 whiteman7, nai to xpresslink exo help please!
whiteman7 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 se rotao dioti eixa paromoio problima me to diko mou xpreelink (over pstn) pira til ote dilosa blabi kai os dia mageias paratirisa oti ola ok bebaia tora to allaxa kai pira to speedtouch
dantouan Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 File epote to xpresslink einai arketa palio modem me arketa palious drivers.... Pare til ton provider sou mipos kai sou dosei tpt rithmiseis opos DNS ktl.
predator Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 egw pantws exw to xpresslink kai einai aristo! kanena apolytws problhma apo tin stigmi pou to ebala (persi ton oktobrio) mexri kai simera. anti8etws me Efficient Speedstream 4060 eixa ta trella kolimata!
ghortman Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 epote, κάτι παίζει με τη συνδεσμολογία σου... Μάλλον μιλάς στο τηλέφωνο και αποσυγχρονίζει αφου κλείσεις. Έχει να κάνει με τις συχνότητες. Μπας και δεν εχεις συνδέσει το σπλίτερ στην κεντρική μπρίζα του τηλεφώνου? Το Siemens έχω κι εγώ και δουλεύει άψογα... Εγγυημένα πράγματα.
whiteman7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ego pote de xrisimopoiisa drivers sto xpress link..ti koufa einai ayta!!!!!!!!!!!!!!
predator Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 e bebaia ... afou de 8elei drivers , afou to pc de to blepei kan to modem! thn karta diktiou blepei!
perrys Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σuγκεκριμένο Modem.
spasoklambania Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά και εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σuγκεκριμένο Modem. Και σε εμένα δουλεύει άριστα αυτό το modem. Έχω την έκδοση για γραμμή isdn. Από τον Ιούνιο που έχω adsl δουλεύει τέλεια. Βέβαια είναι συνδεδεμένο σε dsl router γιατί παίρνουν internet ασύρματα και άλλοι 2 υπολογιστές στο σπίτι ( ένας desktop και ένα centrino laptop ) . Όσες φορές υπήρχε πρόβλημα ( ζήτημα είναι να έχει υπάρξει 2 φορές από τον Ιούνιο ) ήταν από τον ΟΤΕ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.