λ² Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 τώρα τελευταία, δεν ξέρω και εγώ απο τί. ότι πρόγραμμα ανοίξω πάει κατευθείαν 100% χρήση CPU, παρόλο που το priority είναι κανονικό. π.χ. τώρα άνοιξα πρώτο το iMesh και έχει 93-97 % χρήση CPU. τώρα που άνοιξα και firefox, το firefox πήρε οτι απομένει. άσε που ούτε ένα γρήγορο Alt+Tab δεν κάνει. τί φταίει και πως το διορθώνω ? thx.
goliathv92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Αυτο προεκυψε ξαφνικα,ή μετα απο απότομο ρισταρτ ? Κανε λογκ ιν σαν αντιμινιστρατορας ή φτιαξε ακαουντ αν εισαι αντιμιν. Εαν ειναι απο ρισταρτ μαλλον καποιο προγκ.δουλευει στο σταρταπ. Κοιτα το φαιργολ αν εχεις,ή το αντιναιρους.
λ² Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 gia restart den gnwrizw, afou kanw polla restart thn mera. den exw polla prog sto startup. oti den mou xreiazete to exw sbhsei apo msconfig. firewall oute antivirus exw gia na mhn epibaruno to susthma.. sthn periptwsh mou, den epibarunetai to susthma alla sernete.. 100% xrhsh CPU sunexeia na exeis einai oxi aplh ka8usterhsh. mporei na einai kanas iuos, worm tipota tetoio ?
goliathv92 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Vale kana spyware(spy sweeper-adaware) na psaxei to pc sou,giati mallon kati tetoio pezei.
Vaguras Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 firewall oute antivirus exw gia na mhn epibaruno to susthma.. Μάλλον ιος μου μυρίζει. Τσέκαρε τα processes που τρέχουν από τον task manager και δε αν υπάρχει κάτι περίεργο... Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα πριν κανα δυο μήνες (ξαφνικά το pc είχε γίνει θεόαργο και ενώ είχα antivirus) Τσέκαρα τα processes και είδα έκπληκτος ότι έτρεχαν 5 αντίγραφα του ιου sasser!!!. To norton antivirus ήταν από πριν ενημερωμένο αλλά δεν μου είχε χτυπήσει καμπανάκι για τον ιο!!! Πάντως καλό θα ήταν να κάνεις ένα scan με κάποιο πρόγραμμα για ιούς
phovos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Vaguras les oti etrexan 5 antigrafa tou sasser.me poio onoma emfanizontan sta processes?
λ² Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 ναι θυμάμαι κάποτε και εγώ το είχα αυτό με 5 αντίγραφα του σασσερ. ρε παιδιά ποιό anitvir να βάλω όμως ? ο νόρτον λέει ο Vaguras, όχι δεν έβρισκε σασσερ.
Erazer_ Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 kapio spyware in e standar to ixa pathi kai ego me ena paraplisio tou svchost stis processes
ntsili Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 λ² dokimase na kaneis ta eksis: katebase ta patch THS MICROSOFT gia sasser & blaster - min ta egkatastiseis omws. Stin synexeia scannare ton ypologisti sou me osa antivirus exeis (zita & apo kapoio filo sou). MHN kaneis restart metaksy tis egakatastasis kai tis apegkatastasis tou kathe antivirus. Opwsdipote kane ena teliko scan me to antivitus NOD32 to opoio 100% briskei ton SASSER, giati pera apo to scan sto skliro kanei kai poly kalo scan stin mnimi tou systimatos. Kane kai ena scan sto kapaki-pali xwris restart-me to adaware (i opoio allo spyware protimas). Pali MHN kaneis restart & egkatestise ta patch pou anaferw parapanw gia ton Sasser kai ton Blaster. Kane restart... Me auto ton tropo kai katharizeis to systima, alla kai kleineis tis "trypes" apo mellontikes prosboles.O logos pou sou lew "min kaneis restart" einai oti me to restart, to systima epanaferei kapoia svismena arxeia, me apotelesma (ean auta einai o sasser) na epanemfanizetai to provlima akoma kai meta apo katharisma me kapoio antivirus. Gia na apotrepseis to systima na epanaferei arxeia, tha prepei na kaneis kapoia pragmata apo to "SERVICES", alla mporei na ginei mperdema...giauto parapanw sou lew na to kaneis xwris restart... ean pantws kai etsi den lithei to provlima, tote dyskola ta pragmata file...einai poly pithano (oso asximo kai an akougetai auto) na xreiasteis na kaneis format
Panahs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ίσως δεν χρειάζεται format. Μπορεί να την γλυτώσεις και με ολική επανεγκατάσταση των Windows. Βέβαια θα είναι όλα πάλι από την αρχή και σαν να έχεις κάνει format, αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις τα αρχεία του σκληρού σου. Απλά θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις όλα ξανά. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και το Adaware κολλούσε (προφανώς εξαιτίας αυτού -κάτι πρέπει να είχα κολλήσει-), σώθηκα με system restore, αλλά την προηγούμενη μέρα είχα κάνει reinstall τα Windows, οπότε έπρεπε να τα ξαναβάλω όλα πάλι από την αρχή για δεύτερη φορά!!! Άμα πάντως καταλήξεις σε επανεγκατάσταση των Windows, φρόντισε να έχεις κατεβάσει ότι χρειάζεσαι πρώτα, όπως updates, service packs, adaware, spybot search and destroy και φυσικά ένα firewall και ένα antivirus και μην μπεις ποτέ στο internet χωρίς αυτά. Εγώ μπήκα μια μέρα χωρίς και εγκαθίστονταν κάτι περίεργα προγράμματα στον C:\ και προσπαθούσαν να συνδεθούν με XXX dialers.
λ² Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 κάποιο ακριβές λινκ για τα patcheς υπάρχει ? χάνεσε στο σιτε της μικροσοφτ ..
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ίσως δεν χρειάζεται format. Μπορεί να την γλυτώσεις και με ολική επανεγκατάσταση των Windows. Βέβαια θα είναι όλα πάλι από την αρχή και σαν να έχεις κάνει format' date=' αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις τα αρχεία του σκληρού σου. Απλά θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις όλα ξανά. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και το Adaware κολλούσε (προφανώς εξαιτίας αυτού -κάτι πρέπει να είχα κολλήσει-), σώθηκα με system restore, αλλά την προηγούμενη μέρα είχα κάνει reinstall τα Windows, οπότε έπρεπε να τα ξαναβάλω όλα πάλι από την αρχή για δεύτερη φορά!!! Άμα πάντως καταλήξεις σε επανεγκατάσταση των Windows, φρόντισε να έχεις κατεβάσει ότι χρειάζεσαι πρώτα, όπως updates, service packs, adaware, spybot search and destroy και φυσικά ένα firewall και ένα antivirus και μην μπεις ποτέ στο internet χωρίς αυτά. Εγώ μπήκα μια μέρα χωρίς και εγκαθίστονταν κάτι περίεργα προγράμματα στον C:\ και προσπαθούσαν να συνδεθούν με XXX dialers.[/quote'] perna apo pano windows kai tha ginei to mpaxalo.tha pigenei 2 fores xirotera meta.oso gia ta firewalls ktl den mporo na katalavo.mpikes les internet kai amesos dialers.pos ginetai ego re gmt na ime toso kairo xoris kan adware xoris firewall xoris antivirus edo kai kana mina kai na min exo kolisei pote dialers.ti ginetai re paidia?mipos mpenete pouthena ponira??????
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 κάποιο ακριβές λινκ για τα patcheς υπάρχει ? χάνεσε στο σιτε της μικροσοφτ .. ta link mporeis na ta deis kai apo to site tis norton.com
Panahs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ίσως δεν χρειάζεται format. Μπορεί να την γλυτώσεις και με ολική επανεγκατάσταση των Windows. Βέβαια θα είναι όλα πάλι από την αρχή και σαν να έχεις κάνει format' date=' αλλά τουλάχιστον δεν θα χάσεις τα αρχεία του σκληρού σου. Απλά θα πρέπει να τα εγκαταστήσεις όλα ξανά. Εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα και το Adaware κολλούσε (προφανώς εξαιτίας αυτού -κάτι πρέπει να είχα κολλήσει-), σώθηκα με system restore, αλλά την προηγούμενη μέρα είχα κάνει reinstall τα Windows, οπότε έπρεπε να τα ξαναβάλω όλα πάλι από την αρχή για δεύτερη φορά!!! Άμα πάντως καταλήξεις σε επανεγκατάσταση των Windows, φρόντισε να έχεις κατεβάσει ότι χρειάζεσαι πρώτα, όπως updates, service packs, adaware, spybot search and destroy και φυσικά ένα firewall και ένα antivirus και μην μπεις ποτέ στο internet χωρίς αυτά. Εγώ μπήκα μια μέρα χωρίς και εγκαθίστονταν κάτι περίεργα προγράμματα στον C:\ και προσπαθούσαν να συνδεθούν με XXX dialers.[/quote'] perna apo pano windows kai tha ginei to mpaxalo.tha pigenei 2 fores xirotera meta.oso gia ta firewalls ktl den mporo na katalavo.mpikes les internet kai amesos dialers.pos ginetai ego re gmt na ime toso kairo xoris kan adware xoris firewall xoris antivirus edo kai kana mina kai na min exo kolisei pote dialers.ti ginetai re paidia?mipos mpenete pouthena ponira?????? Poulinos, αυτό που είπα το έκανα εγώ ο ίδιος πριν 2 βδομάδες. Και όχι μόνο δεν πήγαιναν 2 φορές χειρότερα, αλλά πολύ πιο γρήγορα, σαν να είχα κάνει format. Και αυτό οφείλεται στο ότι δεν έκανα εγκατάσταση πάνω στα παλιά Windows, αλλά τα έβαλα από την αρχή, δηλαδή έσβησε όλο τον παλιό φάκελο και τα ξαναπέρασε όπως είχαν μπει την πρώτη φορά που είχα πάρει το PC. Κάτι σαν μικρό format δηλαδή, χωρίς να χάσεις όμως όλα τα περιεχόμενα του σκληρού σου. Ο υπολογιστής μου τώρα λειτουργεί πολύ καλύτερα από πριν. Απλά πρέπει να το κάνεις αυτό μέσα από το boot, πριν μπει στα Windows. Όσο για τα firewalls, dialers κλπ, ούτε εγώ μπορώ να καταλάβω. Ίσως επειδή εσύ έχεις ήδη εγκατεστημένα τα updates/ service packs των Windows δεν είδες τίποτα. Εγώ όταν μπήκα δεν είχα τίποτα.
lionheart Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Pata conntrol-alt-del kai meta des ta processes sou na deis poia katanalwnoun thn cpu! Pata sto CPU gia na sou bgalei sthn arxh poia einai auta pou apasxoloun thn CPU. Eixa dei sto internet oti uparxei periptwsh 2 processes to indexing service kai restore service na trwne thn cpu! To idio eixe pa8ei enas filos kai otan to checkara etrexe to indexing me 35-40% thn CPU kai tautoxrona alla toso o norton! Molis ekleisa to indexing hremhse kai o Norton!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.