pseira Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Εχω κάνει αίτηση στον ΟΤΕ για dsl και διάβασα οτι αυτό το πακέτο περιλαμβάνει μόντεμ, πάγια ISP+OTE, φίλτρο, τέλος ενεργοποίησης και όλα αυτά μόνο 149€+φπα=177 περίπου... Αν το πάρω αυτό το πακέτο, θα μπορώ να ενεργοποιήσω την συνδρομή μου, όταν βρεθούν πόρτες ή θα αρχίσει η forthnet να μου καταγράφει μέρες χωρίς να έχω dsl??? Επίσης πως μπορώ να ΜΗΝ πληρώσω τέλος ενεργοποίησης, εφόσον εχω ήδη κάνει αίτηση στο 134, και αυτό περιλαμβάνεται στο κουτί της φορθνετ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shineboy Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 όταν πας να πάρεις το πακέτο είναι υποχρέωση του καταστήματος να καλέσει την forthnet και να ρωτήσει αν υπάρχει διαθεσιμότητα adsl στην τηλεφωνό σου. Η χρέωση λογικά αρχίζει όταν δώσει ενεργοποίηση ο ΟΤΕ στην γραμμή (εντός 12 ημερών όπως αναφέρει η εταιρεία). Το τέλος δεν το πληρώνεις γιατί περιλαμβάνεται στο πακέτο, αφου έχεις ήδη αιτηθεί ενεργοποίηση από μόνος σου στον ΟΤΕ τότε ΜΗΝ πάρεις αυτό το πακέτο γιατί θα πληρώνεις διπλό πάγιο, ξεχωριστά στον ΟΤΕ στο λογαριασμό και ξεχωριστά στην forthnet (το προπληρωμένο). Στην περίπτωσή σου θα αγόραζα κανονικά 1 modem (από ΟΤΕ ή το εμπόριο ότι προτιμάς) και θα έκανα ξεχωριστή συνδρομή, αν θες σε forthnet έχει προσφορά τώρα στην 256άρα, αλλιώς σε όποια άλλη θες εσύ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 An parw tin 256ara meta mporw na tin anaba8misw se 384 p.x.? H 8a prepei na perimenw na teleiwsei i syndesi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.