burnin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 proton, den ixera se poio forum na to valo mia kai afora 3 diaforetika pragmata evala xtes to dvdr pioneer 108 evala to teleutaio firmware, kai meta ena hacked one, pou to ekane region free. to hacked firmware den itan beta kai itan testarismeno kai douleue. ekapsa 2 dvdr me mp3, mia xara. meta pao na graposo ena dvd me data dika mou.omos epeidi to nero kolage epeidi eprepe na kanei polla arxeia rename tautoxrona(kati me ta joliet names eixe na kanei), ekapsa ta dedomena se 4 multisession(sa na leme ekap[sa to dvd se 4 doseis).tin teleutaia fora ekleisa kai to session. apotelesma? vlepei mono to proto multissession.an koitaxeis apo kato to dvdr, tote vlepeis oti einai full grammeno. omos vlepei mono to proto multissession. to provlima omos den einai mono ekei. meta apo ligo, eida 4 blue screens se diastima mias -2 oron.ti egine... alli mia fora eida bsof se 4 xronia, kai lithike me format.omos akrivos epeidi de mporo na diavaso ta data apo to dvdr, de mproo na kano format mias kai ola ta downloaded programata mou itan ekei, kai meta ta esvisa apo to skliro.kai exo 56kmodem.... please uparxei kanena software pou tha me kanei na diavaso olo to dvdr? ti na kano? please sas parakalo soste me
slr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασε αυτό, κάνει θαύματα!! http://www.infinadyne.com/cddvd_diagnostic.html
burnin Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 se euxaristo.tha to dokimaso kai tha sou po.thanx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.