Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Έχω ενα παλιό Νοtebook Mitac με την παρακάτω σύνθεση: Celeron 400 mhz , 196mb ram CD16x ,15 TFT, 4,2 Σκληρό με WindowsME Το εχω και κάθεται εδώ και πολύ καιρό και σκέφτηκα να το αξιοποιήσω ως DVD car theater (τροφοδοσία με τον ΑPC car inverter ) αλλα δέν ξέρω πως να τον εξοπλίσω. H ερωτησή μου είναι η εξής: Αν αντι για εσωτερικό DVD αγοράσω εναν εξωτερικο USB σκληρό δίσκο θα δουλέψει στο συγκεκριμένο σύστημα η οι ταινίες δεν θα παίζουν λόγο της μικρής ταχύτητας διεμεταγωγής των αρχείων . Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Ξέχασα να αναφέρω οτι δεν διατίθεται για το συγκεκριμένο notebook εσωτερικό DVD ...
kostas_crete Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Pio poly 8a prepei na se anhsyxei to 8ema twn kradasmwn sto amaksi......(an 8a to xrhsimopoieis on the go)...
Jaco Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Πριν προχωρήσεις σε έξοδα, δοκίμασε αν μπορεί να παίξει DVD αρχεία έστω από τον hd... απλά αν δεν έχεις κάρτα δικτύου κάνε iso ένα dvd, χώρησε το σε αρχεία των 700ΜΒ και με ένα RW βάλτα στον φορητό... αν στα παίζει με κολλήματα, αργά, χάλια εικόνα κ.τ.λ. τότε άστο καλύτερα...
Innersense Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Έχω ενα παλιό Νοtebook Mitac με την παρακάτω σύνθεση:Celeron 400 mhz ' date=' 196mb ram CD16x ,15 TFT, [b']4,2 Σκληρό [/b]με WindowsME Πριν προχωρήσεις σε έξοδα, δοκίμασε αν μπορεί να παίξει DVD αρχεία έστω από τον hd... απλά αν δεν έχεις κάρτα δικτύου κάνε iso ένα dvd, χώρησε το σε αρχεία των 700ΜΒ και με ένα RW βάλτα στον φορητό... αν στα παίζει με κολλήματα, αργά, χάλια εικόνα κ.τ.λ. τότε άστο καλύτερα... Ρε Jaco που να του χωρέσει του παιδιού το iso? Minotavr αν αυτό που σκέφτεσαι είναι να περνάς σε iso τα DVD στον εξωτερικό σκληρό και να τα βλέπεις από το laptop με Power DVD σε file mode, είσαι όντως οριακά λόγω των specifications του μηχανήματος σου. DivX παίζει καλά; Σε περίπτωση που ζορίζεται με τον 5, μπορείς να δοκιμάσεις τον 4 για decoder. Κάρτα δικτύου έχεις να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα; Τέλος θα πρότεινα αν όντως τον προορίζεις μόνο για Entertainment χρήση να εγκαταστήσεις Windows 98SE με το WinLite και θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην απόδοση του.
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Adelfia sas efxaristw avrio to prwi tha ferei enas filos exwteriko usb disko na tyo testarw kai tha sas pw entupwseis....
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Ρε Jaco που να του χωρέσει του παιδιού το iso? Minotavr αν αυτό που σκέφτεσαι είναι να περνάς σε iso τα DVD στον εξωτερικό σκληρό και να τα βλέπεις από το laptop με Power DVD σε file mode, είσαι όντως οριακά λόγω των specifications του μηχανήματος σου. DivX παίζει καλά; Σε περίπτωση που ζορίζεται με τον 5, μπορείς να δοκιμάσεις τον 4 για decoder. Κάρτα δικτύου έχεις να κάνεις τη δουλειά σου γρήγορα; Τέλος θα πρότεινα αν όντως τον προορίζεις μόνο για Entertainment χρήση να εγκαταστήσεις Windows 98SE με το WinLite και θα δεις ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην απόδοση του. Divx den exw dokimasei na paixw akomh, diktuo nai exw kai afth thn stigmh tou steinw powerdvd na paixw to iso diktiaka. Ta windows98se einai mia poli kali idea pou den thn eixa skeftei kai na fantasteis o arwstos katevazw ta windows multimedia edition gia afto to skopo. Alhtheia ti les tha ta shkwsei to kabourdistiri mou?
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Pio poly 8a prepei na se anhsyxei to 8ema twn kradasmwn sto amaksi......(an 8a to xrhsimopoieis on the go)... On the go thelw gia alla pistevw na to statheropoihsw kai na mhn palantzarei...
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Paides polla efxaristw se ollous gia thn bohthia parelipsa na pw
Innersense Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μήπως εννοείς Windows Media Center Edition; Εγώ αυτά φοράω αυτή την στιγμή στον desktop (PIII Intel @600 με 386Μb Ram) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι λίγο πιο γρήγορα απο τα XP επειδή έχουν αρκετά Services απενεργοποιημένα. ΔΕΝ τα συστήνω όμως για το Laptop σου, ούτε να το διανοηθείς!!!
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μήπως εννοείς Windows Media Center Edition; Εγώ αυτά φοράω αυτή την στιγμή στον desktop (PIII Intel @600 με 386Μb Ram) και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος γιατί είναι λίγο πιο γρήγορα απο τα XP επειδή έχουν αρκετά Services απενεργοποιημένα. ΔΕΝ τα συστήνω όμως για το Laptop σου' date=' ούτε να το διανοηθείς!!![/quote'] Nai sorry afta ennow wste den kanoun. XM sk@t@ dokiamsa afto pou mou eipate na ta paixw diktiaka kai epatha mia hta olh dikia mou h tainia paizei se slow motion kai o hxos einai 5 seconds pisw . Ti na kanw re paidia telika eimai etoimos na sthsw win98se alla to winlite pou tha to vrw kai poia ekdosh tha mou kanei? Thanks in advance
Minotavr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Paw gia format ta xanaleme avrio to prwi...
Minotavr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Exw thn entyposh pws exeis pm... To xerw kai se efxaristw poli eimasi se fash akolouthisis twn entolvn sou bhma pros bhma
Jaco Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 "Ρε Jaco που να του χωρέσει του παιδιού το iso?" Ναι έχεις δίκιο δεν είδα ότι ήταν 4,2GB ο hd... Ο λιγότερο απαιτητικός Player ειναι ο Media Classic που υπάρχει στο doom9.net αν δεν παίζει και αυτός καλά, τότε πακέτο... πάντως μην περιμένεις με αυτήν την σύνθεση να έχεις καλό playback σε ταινίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.