Προς το περιεχόμενο

EraserHead

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Στις psycho και τις ακαταλαβίστικες. :)

Μάλλον στις σουρρεαλιστικές (αν υπάρχουν τέτοιες) και στις συμβολικές.

Το έγκυρο (κατά την ταπεινή μου γνώμη) allmovie.com την κατατάσει ως εξής:

Avant-garde / Experimental, Surrealist Film

Ως Avant-garde / Experimental θεωρούνται κατά το ίδιο site οι εξής (εντός παρενθέσεως ο σκηνοθέτης):

La jete (Chris Marker) [σε αυτό βασίστηκε το Twelve Monkeys του Terry Gillam], Meshes of the Afternoon (Maya Deren), Woman in the Dunes (Hiroshi Teshigahara), Weekend (Jean-Luc Godard), Un Chien Andalou (Luis Bunuel), Pierrot Le Fou (Jean-Luc Godard), Zerkalo (Andrei Tarkovsky), Koyaanisqatsi (Godfrey Reggio), The Discreet Charm of the Bourgeoisie (Luis Bunuel) και άλλες πολλές.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

ου προτειναν αυτην την ταινια, την ειδα μολις τωρα.... τρελη ψυχεδελικη ταινια !! αν και ειναι αρκετα που δεν εχω καταλαβει ακομα... θα την ξαναδω συντομα ...αν και ειμαι σιγουρος οτι αποκλειεται να διαλευκανθουν τα παντα καθως αυτο ειναι το πνευμα της ταινιας ;) :]

Δημοσ.

σοβαρα μιλας ? :D

Να προσθεσω οτι μαρεσε πολυ η μουσικη υποκρουση [dark trippy ambient .. :D]

και η σκηνη με τα μολυβια ειναι κορυφαια !

Δημοσ.

SPOILERS !!! !!! !!!

emena mou arese i skhnh pou perpatage sta ergostasia ,ekei pou ligo meta epese to podi tou sti lakouva me to nero kai otan trogane auta ta mikroskopika kotopoula .... Episis pote den katalava giati ftiaxnan gomolastixes apo to myalo tou kai ti rolo epeze o typos me to paramorfomeno prosopo pou kinouse kati moxlous .

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...