DrLo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Έχω ένα 650Η-31. Στο advanced menu έχει μία επιλογή remote managment. Η επιλογές που έχεις είναι 3 web, telnet, ftp. Σε κάθε επιλογή μπορείς να βάλεις port#, [all, LAN only, WAN only, None] για το από που θες να μπορείς να έχεις remote management και trusted ip όπου σύμφωνα με τη zyxel 0.0.0.0 σήμαίενει "όλες η IP". Λοιπόν σκέφτομαι, αν στην επιλογή telnet βάλω "all" αντί για LAN only, κάνοντας telnet xxx.xxx.xxx.xxx όπου xxx.xxx.xxx.xxx η WAN IP μου θα μπορούσα να μπω στο configuration menu και από Η/Υ έξω από το LAN. Αμ' δε Ακόμα κι έτσι μόνο μέσα από το LAN έχω προσβαση στο configuration menu. Καμία πρόταση από κατόχους zyxel ή μη.
poulinos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 exo zyxel modem 650 r kai ixa paei sto menu pou exei autes tis epiloges. telnet ftp web all,lan only,wan only kai lan ixa balei to web se all kai otan imoun stin douleia kai edina tin IP POU IXA EKEINI TIN STIGMI KAI OXI TIN 192.168.1.1 EMPENA KANONIKA.TOTE IXA STATIC EDINA TIN 80.76.56.180 KAI ANIGE TO CONFIGURATION.APLA BALE PASSWORD GIA NA MIN STO RIMAXEI KANENAS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.