Προς το περιεχόμενο

Lifetime of dvd-r?

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Gnorizei kaneis tin "diarkeia zois" ton dvd recorders?Diladi meta apo poses eggrafes ta ftinoun?Epeidi to diko mou exei arxisei na kaei flatzes!Sta 4 teleytea dvd pou egrapsa 1 me nero 2 me ecrypter kai 1 me clonedvd mono ayto tou nero graftike,ta alla 3 den kaikan akrivos,alla to pc anagnorizei ta dvd san empty,kai to epitrapezio dvd ta anaparagei me diarkei kolimata se simeio na min mporeis na deis tpt,mexri kai to menu kollaei sta 3 ayta!Prin pei kaneis kati ta egrapsa se 1x einai ridisc ek ton opoion exo grapsei giro sta 200,pou simenei pos apokleietai na ekatse na kaikan 3/4!

Episis exo kanei install tous aspi layers kai exo to teleyteo firmware.Oran na allakso recorder mipos i iparxei lisi?

Δημοσ.

Τα dvd recorders (και τα cdr) εχουν ενα οριο μεχρι να παρουσιασουν ενα προβλημα...

Αυτο το οριο μετριεται με τον ορο MTBF (mean time between failures)

Καθε κατασκευαστης ανακοινωνει στα χαρακτηριστικα του drive εναν αριθμο MTBF

στα dvdr κυμαινεται στις 50.000 ωρες

Ο αριθμος αυτος ειναι αποτελεσμα στατιστικης παρα εργαστηριου ..τις περισσοτερες των περιπτωσεων δεν φτανει μεχρι εκει...(χαλαει νωριτερα)...αλλα αν περασει αυτες τις ωρες λειτουργιας η συσκευη....rma δεν το δεχεται η εταιρια.

Για περισσοτερα κανε ενα search το google

Υ.Γ Το θεμα μεταφερεται στο αρμοδιο section "Μοναδες αποθηκευσης"

Δημοσ.

E ok....50.000 ώρες με το εξωφρενικό 8 ώρες την ημέρα (δηλαδή 32 δισκάκια την ημέρα σε 4Χ) είναι 6250 ημέρες ή περίπου 17 χρόνια....

Δημοσ.

Άλλαξε μάρκα.Και εγώ που έχω το Nec 1300A μερικά Ridisc δε μου τα γράφει.Εγώ με τα TDK έχω βρει την υγειά μου! :D Άσε που τα παίρνω και πολύ φτηνά!0,64 ευρώ το ένα!!Δοκίμασε και καμία άλλη μάρκα.Δοκίμασε ας πούμε και TDK που θεωρούνται κορυφή!

Δημοσ.

Κοίτα εγώ τα παίρνω από ένα μαγαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη.Ψάχτο πάντως λίγο μήπως και βρεις εκεί που είσαι κανένα μαγαζί να τα δίνει φτηνά.

Δημοσ.
Κοίτα εγώ τα παίρνω από ένα μαγαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη.Ψάχτο πάντως λίγο μήπως και βρεις εκεί που είσαι κανένα μαγαζί να τα δίνει φτηνά.

Που ειναι αυτο το μαγαζι φιλε crow να ξερουμε και εμεις? :)

Thanks.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...