Προς το περιεχόμενο

Παραγγελία Desktop PC αύριο. Ζητείται η γνώμη σας!!!

lewnidas_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η παραγγελία αποτελείται απο τα εξής :

Επεξεργαστής AMD 64-BIT 3000 / 400 BOX

Μητρική GIGABYTE K8VT800 KT800 RAID G – BIT

RAM DDR-RAM 512MB 400MHz BRAND

HD SEAGATE 120GB S – ATA 7200 8MB

DVDrom DVD NEC 16x48 ATAPI

DVD-RW DVD-RW NEC ND3500A DL 16x IDE

Κάρτα Ήχου 5.1 DOLBY SOUND ON-BOARD

Κάρτα γραφικών CREATIVE RADEON 9600 256MB DVI

Οθόνη LG 19” F900B FLAT TCO99

Case MIDI ATX 350W 2FAN USB

1.130 ευρώ τελική τιμή.

Θέλω (πάρα πολύ) την γνώμη σας και τις αντιπροτάσεις σας.

Δεν αναφέρω keyboard / mouse γιατί θα μπούν καθαρά τυπικές συσκευές.

Κι επίσης κάρτα ήχου θα μπεί μια παλιά Soundblaster 1024.

Στο θέμα της οθόνης κατέληξα σε αυτή την επιλογή γιατί μ'ενδιέφερε περισσότερο η αναλογία ιντσών / κόστους (έπηξα βλέπετε 5 χρόνια σε μια 15αρα... ) :shock:

Διάβασα βέβαια και άλλα θέματα πριν γράψω και είδα (γι'αυτό το χρονικό διάστημα τουλάχιστον,γιατί τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα σε ότι έχει να κάνει με υπολογιστές) μια κλήση υπέρ των AMD επεξεργαστών...

Να υποθέσω οτι κάνω σωστά που επιλέγω αυτή την εταιρία;

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και την υπομονή σας προκαταβολικά!!!

Καλό βράδυ.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλό φαίνεται.

Η RADEON 9600 να υποθέσω ότι είναι η Pro ή η XT...

Τον δίσκο κάντον 160GB SATA. Ειναι λίγα τα λεφτά και θα σου χρειαστεί στο άμεσο μέλλον.

Καλορίζικο :)

Δημοσ.

Όχι απλώς καλό....κάλλιστο. Εγώ βέβαια για μητρική θα σου συνιστούσα την Abit Kv8 Pro. Όχι ότι αυτή που έβαλες δεν είναι καλή , απλά σθμπαθώ περισσοτερο την αμπιτ. ...!

Δημοσ.

gia A64 egw tha pigaina ( opws kai piga dld ) se nForce 3 250 ( px ASUS K8N-E ). yperexei sxedon se ola apo tis Via ta chipset...

gia ta lefta pou dineis mia xara mixanima einai.

episis to trofodotiko isws na mi sou ftasei sto mellon ( me 10- 20 euro parapanw perneis 400W ). Sta alla eisai ok.

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απόψεις σας και την βοηθειά σας!!!

Θα σας ενημερώσω με την πρώτη ευκαιρία όταν με το καλό θα έχει τελέιώσει η σύνθεση. (Με καθυστερεί λίγο η τράπεζα....)

Να είστε καλά. :D

Δημοσ.
Διάβασα βέβαια και άλλα θέματα πριν γράψω και είδα (γι'αυτό το χρονικό διάστημα τουλάχιστον' date='γιατί τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα σε ότι έχει να κάνει με υπολογιστές) μια κλήση υπέρ των AMD επεξεργαστών...

Να υποθέσω οτι κάνω σωστά που επιλέγω αυτή την εταιρία;[/quote']

Ούτως ή άλλως το forum είναι AMDκρατούμενο (και ΑΤΙκρατούμενο) οπότε δύσκολα να ακούσεις το αντίθετο. :P :twisted:

Δημοσ.
Ούτως ή άλλως το forum είναι AMDκρατούμενο (και ΑΤΙκρατούμενο) οπότε δύσκολα να ακούσεις το αντίθετο

Ναι, γιατί η AMD αυτή τη στιγμή είναι το f@cking best!!! Τι να πούμε σε κάποιον που θέλει να αγοράσει pc? Να πετάξει τα λεφτά του με Intel?

Δημοσ.

Να συνδιασω παρατηρησεις απο πανω!

Κατα την γνωμη μου λοιπον Chipset nforce3 οπως παρατηρουν και πανω..και ιδανικα σε καποια υλοποιηση της Abit και οχι Gigabyte. Και αλλα 512 Ram μνημη!

Καλες αγορές και καλοδούλευτο.

Δημοσ.

Παιδιά δυστηχώς το οικονομικό κρητήριο είναι αρκετά σοβαρό ώστε να μην μου είναι όλες σας οι προτάσεις τόσο εύκολο να τις πραγματοποιήσω :oops:

Πάντως με βοηθήσατε πάρα πολύ δίνοντας μου ερεθίσματα για να ψάξω και να διαβάσω τουλάχιστον (γιατί δεν είμαι και ο ειδικότερος επάνω στο hardware....)

@ poulinos

Με τρομάζεις.... :D

Δυστηχώς η ευτυχώς... ο σκληρός μένει ο ίδιος μέχρι στιγμής (HD SEAGATE 120GB S – ATA 7200 8MB) γιατί θα προσθέσω και μια κάρτα tv/radio την Pinnacle PCTVpro κατά 99%.

Δημοσ.
Ούτως ή άλλως το forum είναι AMDκρατούμενο (και ΑΤΙκρατούμενο) οπότε δύσκολα να ακούσεις το αντίθετο

Ναι, γιατί η AMD αυτή τη στιγμή είναι το f@cking best!!! Τι να πούμε σε κάποιον που θέλει να αγοράσει pc? Να πετάξει τα λεφτά του με Intel?

Ρε φιλαράκι,πέρνεις ποσοστά απο την AMD για να την διαφημίζεις ?

Ντακς,θεωρείς την AMD καλύτερη και μαγκία σου φυσικά.

Άλλος θεωρεί καλύτερη την Intel και μαγκία του και αυτουνού.Το πεταμένα λεφτά τα ακούμε βερεσέ.

Χαλαρουίτα λίγο.

Δημοσ.

Poios akrivws eipe oti oi AMD einai oi kalyteroi? Den xero an aytoi pou ta lene, xeroun ti lene (pistevo pos oxi, pantos) alla osa sygritika exo dei einai diforoumena kai epipleon sygrinoun aggouria me patates... Giati loipon i AMD na einai brosta? Pou itan oloi aytoi pou to ypostirizoun ayto otan i Intel itan aiones brosta? Borei i Intel ayti ti stigmi na exei pesei (oxi sta matia mou pantos) alla min xehnam oti otan itan i Intel evgale tous pentium i Amd den ixere pou na kryftei...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...