NOKIA7610 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 καλησπερα σας,θα ηθελα να μου δωσετε καποιες πληροφοριες για το δορυφορικο internet. ειμαι τεχνικος σε ενα internet cafe και ο ιδιοκτητης, μου ειπε να ψαξω για αυτο το πραγμα. ποιες εταιριες προσφερουν δορυφορικο internet;;;(αναλυτικα παρακαλω) ποσο κοστιζουν για ολα τα υλικα;;; γινετε να μου δωσουν ταχυτητες μεχρι Τ1 ή πιο λιγο;;; ποιες εταιριες σου το προσφερουν με δικο σου ISP και ποιες οχι;; εχετε να μου δωσετε καποια τηλεφωνα ή διευθυνσεις στο διαδικτυο;;; σας ευχαριστω πολυ
hunters Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 http://www.smdata.gr http://www.pcelectronics.net einai kai h europe on line kane ena search se mia mhxani,8a breis polla
k_w_t Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 to kako einai oti apetoun kai modem giati exeis mono doryforiko dekti kai oxi pompo opote xreiazese modem gia to upload
Mika Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 επισης το κακο ειναι να βαριεσαι να ψαξεις τα πιο απλα πραγματα και να ζητας να στο κανουν αλλοι... Φιλικα, Μικα
kostasbm Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 mika soraios to kakoeinai ot plhroneis filika
NOKIA7610 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Mika, το προβλημα ειναι οτι τελειωνω κατα τις δωδεκαμιση το βραδυ απο το internet cafe και δεν μπορω να ψαξω καθολου,επειδη πηγαινω στο σπιτι μου να κοιμηθω.
Mika Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 e 2 mb grammi eheis spiti koimisou kai 10 lepta argotera filika ta lew ayta apla den mou arese o tropos pou zitouses plirofories sto prwto post. eksallou oi perissoteroi douleuoume/spoudazoume klp.
final Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 To xeirotero kako einai to limit se GB pou vazoun . Tis perisoteres fores se liges ORES exeis teleiosei to limit . Bebaia gia ligo nio8eis basilias ;-)
DarkOrion Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Bebaia gia ligo nio8eis basilias lol... xreiazese modem gia to upload auto einai polu kako. dld ton ote kai tin epigeia sundesi den tin glitwneis.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.