Typhoon Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Ego paizo apo 9 xronon sto PC (apo thn epoxh tou Test Drive I ) & den eixa pote problhma. Tora bebaia ypotheto oti oles aftes oi proeidopoihseis sta koutia kapoio logo yparkseis tha exoun. Pantos phgaine & se kanena giatro, den kanei kako
MadSurfer Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 To paixnidi einai megali kayla................
Eagle_IIz Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 file entelos filika otan paizis ena paixnidi ne men eine kalo na to zis ala na to zis me metro den kani na kolas,an paizis me iremia kai xalarotita den tha pathis tipota,to paixnidi to exo pai3i kai eine poli kalo apo oles tis meries eine me liga logia to top ton paixnidion(apopsi moy)xalarotita enan ximo kai 3ekina!perimenoyme ta apotelezmata!!!!! kai kanena dialima den blapti
jimakos00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Ρε παιδιά, γιατί όταν παίζω αυτό το παιχνίδι, μετά από 5 λεπτά με πιάνει κρύος ιδρώτας, ζαλίζομαι και μου έρχεται να ξεράσω ; Μου έχει ξανατύχει αυτό με ένα πολύ παλιό παιχνίδι το Defcon 5. Και φυσικά το απεγκατέστησα. Απεναντίας έχω παίξει το Quake 3 με τις ώρες χωρίς τη παραμικρή παρενέργεια. Έχει τύχει αυτό σε κανέναν από εσάς;
jimakos00 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Κι εγώ χρησιμοποιώ το PC καμιά δεκαπενταριά χρόνια και μου έχει συμβεί αυτό με 2 μόνο παιχνίδια. Παλιότερα, που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μπορεί να κολούσα αλλά τώρα το χρησιμοποιώ ελάχιστα για παιχνίδια. Δεν κολάω, δεν αγχώνομαι, παίζω ήρεμος, έχω ανοιχτά τα φώτα και δυστυχώς μου συμβαίνει αυτό με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και για να το ξαναπέξω ; Ούτε συζήτηση!!!
timour Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2002 Φίλε μου δοκίμασε να ρίξεις την ανάλυση του παιχνιδιού σε 640x480 μείωσε την ποιότητα των γραφικών (η οποία θα παραμείνει κορυφαία). Υποπτεύομαι οτι χάνεις καρέ (δημιουργόντας έτσι ένα flashing effect) και οτι αυτό είναι που σε χαλάει τελικά. Στα clubs με τα φώτα που αναβοσβήνουν γρήγορα είχες ποτέ πρόβλημα?<p>Αν δεν γίνει τίποτα σου προτείνω πετσέτα (για τον κρύο ιδρώτα) δραμαμίνες (για να μην ξεράσεις) και καλό κουράγιο γιατί το παιχνίδι είναι πολύ γαμάτο για να το κάνεις uninstall
random Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by jimakos: <strong>Ρε παιδιά, γιατί όταν παίζω αυτό το παιχνίδι, μετά από 5 λεπτά με πιάνει κρύος ιδρώτας, ζαλίζομαι και μου έρχεται να ξεράσω...</strong> <hr></blockquote><p>το παθαίνω κι εγώ, με μερικα first person shooter: doom 3 arketa, doom 2 (DEN to antexw!), UT elaxista (pazw merikes wres, analoga tin pista). ενώ με άλλα όχι. εξαρτάται απο το engine γραφικών, ίσως και τις δυνατότητες του pc.<p>Ειναι η ίδια αίσθηση, αν προσπαθησεις να διαβάσεις εφημερίδα σε κινούμενο αυτοκίνητο. μάλλον έχουμε μια ευαισθησία Πρόσεχε στα λουνα παρκ! μην ανέβεις σε κανένα τροχό/μπαλαρίνα, την έκατσες!
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 oi protes pistes eine gamates me tous skeletous kai ta zompi kai oli auti tin atmosfaira.. eidika auta me ta kitrina matia pou sou ormane .. ante tora ego pou to epeksa proti fora 2 tin nyxta me ola ta fota svista kai apolyti isixia... gamo ta game eine.. ID gamaei kai pali kai xoris romero
imported_@bsolute_n00b Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Gia to provlima sou file den kserw polla, to mono pou exw na pw oti to exw dei auto kai se enan filo mou alla gia ola sxedon ta shoot em up kai einia mallon periergo na ginonte eksereseis sta games, to kalutero tha itan giatros gia na eisai sigouros. Oso gia to game, re paidia epeidi exw copia thelei 3dglide ? I ftaiei i palio savagae pou mou spaei ta nevra ? Auta... Perastika file... ByE bYe
xsterg Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2002 loipon file. xreiazesai thn "louka" giati o satanas exei katalabei to pc soy!!!! kane ejorkismo!!!!!!
Typhoon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr> doom 3 arketa <hr></blockquote><p>DOOM 3 ? Apo tora ? Pos ? Ti ? Pou ? Pote ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.