Yannis1976 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Και οι 2 οθόνες είναι εξίσου καλές!Από τη μία η LG δίνει 0 καμμένα pixels εγγύηση στη χαμηλή τιμή των ?389. Από την άλλη η Eizo προσφέρει DVI-D και αυτόματο ρυθμιστή φωτεινότητας-χρωμάτων στην τιμή των ?482 Η διαφορά είναι ?100 ! Οι τιμές είναι από E-Shop... P.S. Εγώ έχω αγοράσει την L550 χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής! The choice is yours...! paixnidia paizeis stin L550? Exeis paratirisei tipota apo ghosting? Na thamponei diladi ligo i eikona kata ti grigori kinisi? Tin exeis sygkrinei me tipota allo?
dcis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 paixnidia paizeis stin L550? Exeis paratirisei tipota apo ghosting? Na thamponei diladi ligo i eikona kata ti grigori kinisi? Tin exeis sygkrinei me tipota allo? Πολύ σπάνια να παίξω παιχνίδια! Εδώ και 2 βδομάδες όμως έχω αρχίσει το Syberia2, χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα ghosting! Επίσης με ταινίες DVD κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν έχω βρει ψεγάδι στην συγκεκριμένη οθόνη. Όποιος βρει πρόβλημα στην L550 ας ποστάρει! Με ενδιαφέρει και εμένα να δω που υστερεί. Άν υστερεί κάπου!
Yannis1976 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 paixnidia paizeis stin L550? Exeis paratirisei tipota apo ghosting? Na thamponei diladi ligo i eikona kata ti grigori kinisi? Tin exeis sygkrinei me tipota allo? Πολύ σπάνια να παίξω παιχνίδια! Εδώ και 2 βδομάδες όμως έχω αρχίσει το Syberia2' date=' χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα ghosting! Επίσης με ταινίες DVD κανένα απολύτως πρόβλημα. Δεν έχω βρει ψεγάδι στην συγκεκριμένη οθόνη. Όποιος βρει πρόβλημα στην L550 ας ποστάρει! Με ενδιαφέρει και εμένα να δω που υστερεί. Άν υστερεί κάπου![/quote'] Mporeis se parakalo na tin dokimaseis se ena grigoro paixnidi? San to unreal tournament i to Quake3 i kapoio podosfairaki? Otan px sto Quake gyrnas aristera i deksia thamponei katholou?
dcis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Mporeis se parakalo na tin dokimaseis se ena grigoro paixnidi? San to unreal tournament i to Quake3 i kapoio podosfairaki? Otan px sto Quake gyrnas aristera i deksia thamponei katholou? Δεν τα έχω αυτά τα παιχνίδια... γιατί δεν παίζω παιχνίδια! :wink: Κάποιος gamer με την L550 ας ποστάρει !!!
Yannis1976 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Mporeis se parakalo na tin dokimaseis se ena grigoro paixnidi? San to unreal tournament i to Quake3 i kapoio podosfairaki? Otan px sto Quake gyrnas aristera i deksia thamponei katholou? Δεν τα έχω αυτά τα παιχνίδια... γιατί δεν παίζω παιχνίδια! :wink: Κάποιος gamer με την L550 ας ποστάρει !!! Kapoio allo grigoro paixnidiaki? Mipos meneis pouthena pros boreia na ti blepame tin othoni? Tha fero ego paixnidi. Eimai sta protyhra na tin agoraso tin othoni alla thelo na ti do pos paei sto ghosting.
dcis77 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Mipos meneis pouthena pros boreia na ti blepame tin othoni? Tha fero ego paixnidi. Eimai sta protyhra na tin agoraso tin othoni alla thelo na ti do pos paei sto ghosting. Μένω Κερατσίνι μεριά, ξέρεις που πέφτει;
insomniac_c4po Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 ε όχι και να δείς ghosting στο Syberia2! lol
jose Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 παιδια υπαρχουν συγκριτικα για την eizo L550 ? καποιες TFT οι οποιες να εχουν και DVI υπαρχουν σε αυτες τις τιμες? 350 - 450? α και κατι ακομα, η eizo δεν εχει εγγυηση με 1 καμενο pixel? ετσι μου εχουν πει...
parsifal Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 ...Εδώ και 2 βδομάδες όμως έχω αρχίσει το Syberia2, χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα ghosting!... LOL! Τί έγινε ρε παιδιά? ο Τσουρινάκης κάνει mini review για το ghosting των TFT στο insomnia? PS: dcis77 , πλάκα κάνω, κι εγώ παλιός adventurάς... και επίσης με λίγο χρόνο για παιχνίδια πλέον.
dcis77 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μίλησα με έναν gamer του insomnia που έχει την εν λόγω οθόνη, και μου είπε ότι παρατηρεί ghosting στα απαιτητικά παιχνίδια και συγκεκριμένα στο pro evolution soccer. Προς Gamers: Μακρυά από την L550! Ουφ...
kathanas Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 καλυτερα θα ηταν να παρεις lg μονο και μονο γιατι εχει zero pixel εγγυηση γιατι αν παρεις αλλη μαρκα και εχει κανα καμενο Pixel δεν θα στην αλλαξουνε και θα ξενερωσεις
liberto Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 οι captiva λένε τίποτα? τις έχει δεί κανείς? http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.168800
_DiMoN_ Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Τι λέτε για την L1730P έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και το καλύτερο είναι ότι η τιμή της είναι 580? Από την άλλη έχεις την L1730S όπου έχει 370?... Τι να κάνω;;; Έχει τόση διαφορά με το DVI?
jose Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 ναι μου εχουν πει οτι εχει διαφορα, γιαυτο και ψαχνω και εγω με dvi , αυτους που εχω ρωτισει ειναι ανθρωποι που διορθωνουν ο8ονες, γιαυτο και με αλλαξαν γνωμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.