Προς το περιεχόμενο

Προταση για TFT οθονη 17''

jose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Και οι 2 οθόνες είναι εξίσου καλές!

Από τη μία η LG δίνει 0 καμμένα pixels εγγύηση στη χαμηλή τιμή των ?389.

Από την άλλη η Eizo προσφέρει DVI-D και αυτόματο ρυθμιστή φωτεινότητας-χρωμάτων στην τιμή των ?482

Η διαφορά είναι ?100 !

Οι τιμές είναι από E-Shop...

P.S. Εγώ έχω αγοράσει την L550 χωρίς προβλήματα μέχρι στιγμής!

The choice is yours...! :)

paixnidia paizeis stin L550? Exeis paratirisei tipota apo ghosting? Na thamponei diladi ligo i eikona kata ti grigori kinisi? Tin exeis sygkrinei me tipota allo?

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paixnidia paizeis stin L550? Exeis paratirisei tipota apo ghosting? Na thamponei diladi ligo i eikona kata ti grigori kinisi? Tin exeis sygkrinei me tipota allo?

Πολύ σπάνια να παίξω παιχνίδια! Εδώ και 2 βδομάδες όμως έχω αρχίσει το Syberia2, χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα ghosting!

Επίσης με ταινίες DVD κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δεν έχω βρει ψεγάδι στην συγκεκριμένη οθόνη. Όποιος βρει πρόβλημα στην L550 ας ποστάρει! Με ενδιαφέρει και εμένα να δω που υστερεί. Άν υστερεί κάπου!

Δημοσ.

Πολύ σπάνια να παίξω παιχνίδια! Εδώ και 2 βδομάδες όμως έχω αρχίσει το Syberia2' date=' χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα ghosting!

Επίσης με ταινίες DVD κανένα απολύτως πρόβλημα.

Δεν έχω βρει ψεγάδι στην συγκεκριμένη οθόνη. Όποιος βρει πρόβλημα στην L550 ας ποστάρει! Με ενδιαφέρει και εμένα να δω που υστερεί. Άν υστερεί κάπου![/quote']

Mporeis se parakalo na tin dokimaseis se ena grigoro paixnidi? San to unreal tournament i to Quake3 i kapoio podosfairaki? Otan px sto Quake gyrnas aristera i deksia thamponei katholou?

Δημοσ.

Mporeis se parakalo na tin dokimaseis se ena grigoro paixnidi? San to unreal tournament i to Quake3 i kapoio podosfairaki? Otan px sto Quake gyrnas aristera i deksia thamponei katholou?

Δεν τα έχω αυτά τα παιχνίδια... γιατί δεν παίζω παιχνίδια! :wink:

Κάποιος gamer με την L550 ας ποστάρει !!!

Δημοσ.

Δεν τα έχω αυτά τα παιχνίδια... γιατί δεν παίζω παιχνίδια! :wink:

Κάποιος gamer με την L550 ας ποστάρει !!!

Kapoio allo grigoro paixnidiaki? Mipos meneis pouthena pros boreia na ti blepame tin othoni? Tha fero ego paixnidi. Eimai sta protyhra na tin agoraso tin othoni alla thelo na ti do pos paei sto ghosting.

Δημοσ.
Mipos meneis pouthena pros boreia na ti blepame tin othoni? Tha fero ego paixnidi. Eimai sta protyhra na tin agoraso tin othoni alla thelo na ti do pos paei sto ghosting.

Μένω Κερατσίνι μεριά, ξέρεις που πέφτει; :lol:

Δημοσ.

παιδια υπαρχουν συγκριτικα για την eizo L550 ?

καποιες TFT οι οποιες να εχουν και DVI υπαρχουν

σε αυτες τις τιμες? 350 - 450?

α και κατι ακομα, η eizo δεν εχει εγγυηση με 1 καμενο pixel?

ετσι μου εχουν πει...

Δημοσ.
...Εδώ και 2 βδομάδες όμως έχω αρχίσει το Syberia2, χωρίς να αντιμετωπίσω πρόβλημα ghosting!...

LOL! Τί έγινε ρε παιδιά? ο Τσουρινάκης κάνει mini review για το ghosting των TFT στο insomnia? :lol:

PS: dcis77 , πλάκα κάνω, κι εγώ παλιός adventurάς... και επίσης με λίγο χρόνο για παιχνίδια πλέον.

Δημοσ.

Μίλησα με έναν gamer του insomnia που έχει την εν λόγω οθόνη, και μου είπε ότι παρατηρεί ghosting στα απαιτητικά παιχνίδια και συγκεκριμένα στο pro evolution soccer.

Προς Gamers: Μακρυά από την L550!

Ουφ...

Δημοσ.

καλυτερα θα ηταν να παρεις lg μονο και μονο γιατι εχει zero pixel

εγγυηση

γιατι αν παρεις αλλη μαρκα και εχει κανα καμενο Pixel δεν θα στην αλλαξουνε και θα ξενερωσεις

Δημοσ.

Τι λέτε για την L1730P έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και το καλύτερο είναι ότι η τιμή της είναι 580?

Από την άλλη έχεις την L1730S όπου έχει 370?...

Τι να κάνω;;;

Έχει τόση διαφορά με το DVI?

Δημοσ.

ναι μου εχουν πει οτι εχει διαφορα, γιαυτο και ψαχνω και εγω με dvi , αυτους που εχω ρωτισει ειναι ανθρωποι που διορθωνουν ο8ονες, γιαυτο και με αλλαξαν γνωμη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...