Προς το περιεχόμενο

HALF LIFE IS GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frogmen153

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω οτι τα benchmarks είναι η πράξη... Τέσπα δε με ενδιαφέρει και πολύ αφού απο οτι φαίνεται είναι ΠΟΛΥ ελαφρύτερο του DOOM 3, που σημαίνει οτι τα 60fps θα είναι σχεδόν στάνταρ!

Δημοσ.

"The minimum system spec is currently targeted at a 700 MHz PC with 128 MB RAM and a DX6-level video card, eg: TNT2 etc, meaning you won't need a supercomputer to run Half-Life 2 but don't expect to see reflective water,dynamic shadows and bump-mapped textures.

The game running at reasonable detail eg: 25/40 fps, requires a 1600Mhz cpu, 256 mb ram, GeForce4 Ti or Ati Radeon card.

In real life you need the best from a new game so I would recommend a 2000 cpu, or higher 512 mb ram or higher, GeForce4 Ti4800 128 ddr or ATI Radeon 9600 pro.

IF you've got the money ATI Radeon 9800 pro. or Geforce FX5900 ultra

The more power the better but not essential with this game."

http://www.ultimate-gamer.com/halflife2/hl2.htm

kai ola ta paremferi site pou milane gia ta requirements toy Half-Life 2

Egw den nomizw oti exw kati allo na pw...(Safws elafrotero apo to doom3)

Δημοσ.

Egw pantos eida kati proima benchamarks kapou apo thn ek8esi E3 h kapws etsi..

Kai synebaine kati analogo pou symbainei me to doom3

Apla antistrofa....:D

me mia 9800pro ppisteuw tha paizei sta high details alla ola ta alla off.antistrophic...klp...

Δημοσ.

Εμαθα πρόσφατα πως το half life 2 θα θέλει(άκουσον άκουσον) σύνδεση με το internet για να τρέξει.Δηλ κανονικό authentication,όπως περίπου γίνεται με τα xp.Φυσικά αυτά για την original έκδοση,αυτή την προστασία οι jolly rogers θα τη σπάσουν αμέσως.Aλλά σκέφτομαι είναι αυτό αποθαρυντικό για τον απλό χρήστη ή δεν είναι.Δηλ ρε φίλε γιατί πρέπει εγώ να έχω σύνδεση για να παίξω single player(προσοχή δεν μιλάω για registration του παιχνιδιού,μιλάμε για απαραίτητη ενέργεια για να παίξεις το single player κομμάτι του παιχνιδιού).Δηλ αυτοί σπρώχνουν κανονικά τον κόσμο να το το πάρει αντίγραφο και να παίξει χωρίς εγγραφές και λοιπά.Σε λίγο θα πρέπει να δίνουμε και τα στοιχεία μας για να παίξουμε ένα παιχνίδι.Βρε δεν μας παρατάτε λέω εγώ,ούτε τη γιατριά για την επάρατη να εμπορεύονται,νισάφι πια!

Δημοσ.

http://www.megagames.com/news/html/pc/half-life2gold-reallyandofficially.shtml

αχ ποσα λεφτα θα μου φυγουν παλιιιιιιιιιιιιι.

επιδης εχω μηνει πισω στα games/vga cards και δεν ειμαι στα πολυ οικονομικα μου

τι πρεπει να εχω για να πεξει στην 640x480res με καμια 30fps το πολυ ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...