Προς το περιεχόμενο

Forthnet χαμηλές ταχύτητες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω DSL εδώ και 6 μήνες και ως τώρα δεν είχα κανένα απολύτος πρόβλημα,εδώ και 2 μέρες όμως οι ταχύτητες είναι πολύ χαμλές 5-7kb (στα uploads δεν υπάρχει πρόβλημα)

εχώ Forthnet ADSL και είμαι στην Κατερίνη,υπάρχει κάποιος άλλος με το ίδιο πρόβλημα η έστω κάποια λύση;

Πέρνω τηλέφωνο στην Forthnet αλλά ούτε τα τηλέφωνα δουλεύουν αυτή την στιγμή.Καμιά ιδέα το τι μπορεί να φταίει;

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυριο λήγει η συνδρομή μου και δεν ξέρω τι να κάνω,μάλλον όμως θα την ανανεώσω γιατί εώς τώρα δεν είχα κάποιο πρόβλημα.Εσείς τι λέτε;

Δημοσ.

Και στον κόμβο της Θεσσαλονίκης τα ίδια.

Από χθες κάτι δεν πάει καλά...

Πριν λίγο έφτιαξε κάπως κι έπιασα μέχρι 24-25 kb/s (d/l).

Στο u/l όλα είναι OK. :)

Είμαι 8,5 μήνες στην Forthnet και είναι η 1η φορά που έχω πρόβλημα. :roll:

Δημοσ.

Παιδιά, είχα καιρό να μπω internet από το σπίτι (μετακόμιζα) και χτες που συνδέθηκα παρατήρησα όντως πολύ χαμηλές ταχύτητες λήψης.

Όχι για τίποτα άλλο, αλλά επειδή λήγει αύριο η συνδρομή μου προβληματίζομαι μήπως να πήγαινα καλύτερα σε OTEnet...

Δημοσ.
Reginald ama katebazis polla fige fige pigene allou :D :D

Κάτι ξέρεις έσυ... :? :P

Σαν να πηγαίνει καλύτερα τώρα πάντως,λίιιιιγο ομως,κάπου στο 10-12 το πιάνω αλλά πάλι χαμηλές είναι.

Δημοσ.

Πήρα σήμερα τηλέφωνο στην Forthnet και μου είπανε ότι έχουνε και άλλοι πρόβλημα στην περιοχή μου και ότι το πρόβλημα είναι απο τον οτε.

Υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν όντως το πρόβλημα είναι στον οτε η της Forthnet εκτός απο το να δοκιμάσω άλλον provider γιατί δεν έχω κανέναν γνωστό με άλλη εταιρία.

Δημοσ.

to problhma einai geniko kai einai ka8ara 8ema forthnet.

kai egw edw sto hrakleioo krhths exw akribws to idio problhma.

kai sto adslgr.com exoun pei 10des atoma pws exoun problhma.

h aitia einai ayto pou eipe o radeon9700, kai exoun pei apo forthnet oti 8a to ftiaxoun mexri tis 22.

as elpisoume pws 8a ftiaxei sintoma giati den einai katastash pia ayth!:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...