Angelman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Γεια σας! Ειναι το πρωτο μου ποστ-θεμα αν και σας παρακολουθω καιρο. Και τωρα να σας πω το προβλημα μου. Εχω τα Gigaworks S750 και προσφατα πηρα και την Audigy 2 Platinum Pro για να εχω την καλυτερη δυνατη υποστηριξη. Τελος παντων αφου εκανα μια μερα για να στησω την ολη φαση στο δωματιο μου εφτασε η ωρα να τα δοκιμασω με το Μatrix reloaded που πηρα για αυτο το σκοπο. Αρχικα εντυπωσιαστηκα αλλα μετα κατι δεν μου πηγαινε καλα. Ενω στην TXH console ειχα βαλει 7.1 setup, ουσιαστικα δεν ειχα 7.1. Οι διαλογοι δεν ακουγονταν καν,οπως και καποιες μεσαιες συχνοτητες εχω την εντυπωση. Μονο τα εφε ακουγα απο τα οποια ελειπαν καποιοι τονοι που ακουγα με αλλο setup. Τελος παντων την ταινια την ειδα σε 4.1 αν και εχω αμφιβολιες αν το sub δουλευε κανονικα. Το ακομα χειροτερο ειναι οτι τα side ηχεια δεν βγαζουν ηχο και οταν κανω το τεστ με την γυναικεια φωνη,ακουγεται βραχνη. Να πω οτι τα ηχεια τα ειχα ενα μηνα περιπου αλλα τα δουλευα σε 2.1 setup μιας και ακουγα μονο cd και ραδιοφωνο,αλλα το sub γκρεμιζε μαντρα τοτε.Τωρα ηρεμησε χωρις λογο. Επισης στο powerdvd εβαλα spdif και εκανε διακοπες ο ηχος και η εικονα οπως αναφερθηκε και σε αλλο thread. Ακομα να πω οτι τρεις μερες εχω καει στο ιντερνετ,εχω διαβασει ολο το site της creative,2-3 foroum που ειχαν προβληματα με setup ηχειων και δεν παει αλλο. Εχω win xp pro sp1 και τα updates της creative. Δεν υπαρχει περιπτωση λαθους συνδεσης καλωδιων! Εχω δοκιμασει τα παντα!! Ελπιζω κατι να εχω λαθος γιατι μου την σπανε τα service center και επειδη εχω την εντυπωση οτι για την creative ειναι η info-quest αρχισω να τρελαινομαι.. Καθε βοηθεια δεκτη.(ουφ...).- :? :roll: :? (ολα τα emoticons που θα εβαζα στο κειμενο..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Έλα man , λίγα πράγματα: Σύνδεση ηχείων στην κάρτα ήχου: Από την firewire προς τα αριστερά: πορτοκαλί , μαύρο , πράσινο Ρύθμισες τα Decoder Settings στο Audio HQ? Μήπως έκανες Speaker Calibration? Δες και το PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelman Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 H συνδεση με την καρτα ηχου ειναι οκ. Το δειχνει εξαλλου και στο σχεδιαγραμμα στην TΗΧ console οταν βαλεις 7.1 setup οποτε ειναι στανταρ οκ. Στο Decoder settings εχω δοκιμασει επισης τα παντα. Και τελος εκανα και speaker calibration στο οποιο εβγαλε λαθος συνδεση συρματων στα ηχεια την πρωτη φορα το οποιο δεν παιζει αφου τοσο ασχετος δεν ειμαι και επειτα τα τσεκαρα 2 φορες ολα ξανα. Αν δεν απαντησεις,τοτε τα υπολοιπα αυριο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Κάνε ένα "Creative Restore Defaults" Μην πολυπαίζεις με το Creative Speaker Calibration , γιατί ώρες ώρες βαράει... #($*)$()@ Τα υπόλοιπα τα λέμε τηλεφωνικώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Τελικα οφειλεται σε hardware προβλημα και δευτερα παει πακετο για info-quest... Κριμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασες αυτό που σου είπα με το DiscMan ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Ναι,δοκιμασα με το discman και με ενα mp3 player αλλα δεν εγινε τιποτα. Το δοκιμασα σε ολα τα minijack και ειχε προβλημα στα συγκεκριμενα 3 καναλια. Παει για info-quest. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Ok man , καλή τύχη , και γρήγορη αντικατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Teoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Ok man , καλή τύχη , και γρήγορη αντικατάσταση. Ας κάνει και κανένα τάμα. Με την infoquest, ου μπλέξεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Και κατι αλλο.. Τα ηχεια δεν ειναι μαγνητικα θωρακισμενα ετσι?? Μου δημιουργουν τρεμοπαιγμα στην οθονη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μόνο το sub δεν είναι shielded. Το τρεμόπαιγμα στην οθόνη προέρχεται από κραδασμούς , από το κεντρικό ηχείο [ που πιθανότατα έχεις τοποθετημένο πάνω στην οθόνη ] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 To κεντρικο ειναι αρκετα μακρια απο την οθονη.Βασικα μεσολαβει ενα ραφι και ενας εκτυπωτης,ενω απο το πλαινο δεν μεσολαβει τιποτα και ειναι σε 20 εκατοστα αποσταση. Το φαινομενο αυτο το παρατηρω κυριως οταν η ενταση του ηχου ειναι υψηλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Και 20 cm να έχεις τα ηχεία από την οθόνη , πάλι μπορούν να το κάνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.