Προς το περιεχόμενο

DV to DVD βοήθεια.

TheNetPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eγω εχω sony pc 101e minidv και χρησιμοποιω και adobe και power director και

movie factory και δουλευουν ολα κανονικα ok τα προγραμματα που εχεις δουλεψει

την βλεπουν την καμερα?npapak

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Panahs, kaigw me premier xekinisa simera allaaaaaaaaaa.........

a,re paidia megalo provlima.Basika akouste ti paizei: Enas filos moupe->miniDV den exeis?Tote den exei noima na kaneis capture se avi,tha prepei na mporeis na ta peraseis san xehwristo arxeio sto skliro.Pragmati diavazw to manual kai leei oti an egatastisw to Picture Preview(auto pou dinei i Sony me tin kamera)

Dοκιμασε κανενα πιο ευκολο προγραμμα οπως capture με power director kai dvdmovie factory γιατι το adobe θελει δουλεια εγω για να φανταστεις

αγορασα το βιβλιο του 50euro

Δημοσ.

shamanpk:Την καμερα την βλπουν κανονικα εκτος απο το Premier αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν κανει capture.Ρωτησα και αλλους με JVC καμερες και μου ειπαν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα και εχου χρησιμοποιησει πολλα προγραμματα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ μόλις πατήσω rec στο pinnacle κρεμμά όλο το σύστημα . Με καλώδιο firewire .. Η κάμερα είναι Sony Trv 110 D8 .. Δεν είσαι ο μόνος...

Δημοσ.
Δεν ξέρω γιατί αλλά εγώ μόλις πατήσω rec στο pinnacle κρεμμά όλο το σύστημα . Με καλώδιο firewire .. Η κάμερα είναι Sony Trv 110 D8 .. Δεν είσαι ο μόνος...

Την εξοδο firewire την ειχε το pc ή την προσθεσες με καποια καρτα σαν εμενα ??? Αν εκανες το δευτερο αλλαξε της θεση στην m/b. Οσο μπορεις πιο μακρυα απο την καρτα γραφικων.:?: :?: :?:

Δημοσ.
shamanpk:Την καμερα την βλπουν κανονικα εκτος απο το Premier αλλα το παραξενο ειναι οτι δεν κανει capture.Ρωτησα και αλλους με JVC καμερες και μου ειπαν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα και εχου χρησιμοποιησει πολλα προγραμματα.

υποθετω πως εχει δει τις ρυθμισεις και 2 ?

1 εχεις sp2 βαλει? γιατι υπαρχει μια ρυθμιση στο firwall για το ie1394

2 οταν παιζει η cam χωρις να κανεις captur το βλεπεις το video?

:shock:

Δημοσ.

kai εγω το ειχα αυτο το προβλημα οσες φορες και να δουλεψα το pinnacle

και αλλαξα προγραμμα και ολα καλα try another programe

Δημοσ.

Δεν μου βγαζει τιποτα επειδη απλως δεν μπορω να δω το βιντεο απο το pc!!!!

Πολυ χαλι η κατασταση μου εεε?

Sorry ρε παιδια αλλα πιστευω οτι ειμαστε εδω για να βοηθαει ο ενας τον αλλο.

Δημοσ.

Υπαρχει μια περιπτωση να ειναι κλειδωμενο το dv out αυτο πρεπει να το μαθεις

απο την jvc γι αυτο δεν μπορει να στηλει το video, μαθε και πες μας

και μην ζητας sorry γιατι ολοι ολο και καποιο προβλημα εχουμε :(

Δημοσ.
Το μονο προβλημα ηταν το γ....... το pc μου.Εκανα format και μολις εγραψα 2 dvd και παω για το τριτο!!!!

Για να επαληθευτει το ρητο οτι:"Ενα format την ημερα τον γιατρο τον κανει περα!!!"

Καλα γραψιματα !!!! :D :D :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...