Προς το περιεχόμενο

DV to DVD βοήθεια.

TheNetPoet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και αρκετό καιρό χρησιμοποιώ το pinnacle studio 9 για να μετατρέπω ταινίες που τραβάω με την mini-dv μου σε dvd.

Τις κάνω capture μέσω firewire στο pinnacle, και αφού βάλω εφέ κτλ τις κάνω dvd.

Στο capture του pinnacle επιλέγω dv format το οποίο λογικά είναι στην υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Έχει όμως και την επιλογή να γίνει απευθείας mpeg, σε ανάλυση dvd.

Αν το κάνω έτσι λογικά θα χρειάζεται και λιγότερο χρόνο στην μετατροπή της ταινίας σε dvd format ή κάνω λάθος?

Η ποιότητα του captured αρχείου αν επιλέξω mpeg αντί για DV capture θα είναι καλή?

Θα το δοκιμάσω βέβαια και μόνος μου, απλά ρωτάω μήπως κάποιος γνωρίζει,γιατί δεν έχω πολύ χρόνο αυτή την περίοδο για πειράματα.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστα υποθετεις χρειαζεται λιγοτερο χρονο....

Η ποιοτητα ειναι υποκειμενικη προσωπικα το αποφευγω ...προτιμω να κανω το montaz μου ...και μετα να κανω κωδικοποιηση κατα mpeg2 και authoring για dvd...

Φαντασου οτι ακομη και ετσι να το κανεις μεσω του pinnacle δεν εχεις το καλυτερο αποτελεσμα μεσω του encoder που εχει μιας και υπαρχουν πολλοι καλυτεροι (cce,canopus ,maincosept) που απαιτουν πολυ περισσοτερη ωρα (ειναι κατα πολυ ακριβοτεροι μονοι τους απο το pinnacle ολοκληρο κ.λ.π)

Ο καθενας κρινει με τα δικα του μετρα και σταθμα δεν υπαρχει για μενα συνταγη

Δημοσ.

Aυτο που χρεισιμοποιω(μετα απο πολλα προγραμματα) και εαν θελεις δοκιμασε τα ειναι τα εξης power director και dvdmoviefactory3. kai οσο το δυνατον το capture

πιο απλομενο avi.

Δημοσ.

Ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με την καμερα μου.Δεν μπορω να κανω με κανενα προγραμμα capture το video.Μη πως ξερετε τι φταιει?

Δημοσ.
Ρε παιδια εγω εχω ενα προβλημα με την καμερα μου.Δεν μπορω να κανω με κανενα προγραμμα capture το video.Μη πως ξερετε τι φταιει?

Τι καμερα εχεις και με τι καλωδιο δοκιμασες ????? :?: :?:

Δημοσ.

Ρε παιδια Βοηθηστε σας παρακαλω γιατι απο οτι βλεπω δεν θα ζησει για πολυ ακομα η καμερα γιατι θα την κανω κομματια.Μηπως ξερετε καμια λυση?

Δημοσ.

Κανενα οδηγο για να βελτιωσουμε κάπoιο MPEG γραμμενο απο VHS και να επανασυμπιέσουμε σε DIVX η XVID έχουμε; Και ενα DIVX η XVID μπορεί μετα να μετατραπει ωστε να γραφει σε DVD;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...