Προς το περιεχόμενο

Ποια κονσολα προτεινετε?

ATG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαλλον εχει συζητηθει ξανα, αλλα τη συγκεκριμενη στιγμη πια κονσολα προτεινετε?

gamecube vs PS2 vs XBOX?

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Egw ehw kai PS2 kai XBOX.... meta to XBOX LIVE to PS2 fenete skoupidaki mprosta sto XBOX, kai ehei katalixei sto patari , apo to opio tha to katevasw mono kai mono gia na pexw GT4!

to XBOX ine i kaliteri konsola auti tin stigmi me diafora! kai sto leei enas pou ehei kai tis 2 konsoles!

Δημοσ.

Ps2 χωρίς συζήτηση για παιχνίδια, τώρα που βγαίνει και το Gran Tourismo...

Του βάζεις και ένα HD χωρίς να χάσεις εγγυηση, και περνας όποιο game θες από τα πολλά που έχουνε για ps2 προς ενοικίαση.

Εξάλου τώρα είναι στα τελειώματα οι consoles αφού τα καλά games αξίζει να τα παίζεις σε PC, αλλά το ps2 είναι αυτό με την μεγάλη ποικηλία παιχνιδιών, και μεγαλύτερο αναμενώμενο χρόνο ζωής ακόμα.

Από την άλλη, στο xbox μπορείς να κάνεις δίκτυο με το pc σου, και να βλέπεις divx και τέτοια (έχει και 10 gb hd)

ΥΓ

Στο xbox live είχα ακούσει παλιά ότι πλήρωνες αρκετά το μήνα, ενώ στο ps2 ήταν δωρεάν... τι παίζεται τώρα ?

Δημοσ.

esu BlizardBill opos to paradehese kiolas milas gia to XBOX hwris na xereis kai hwris na eheis enimerothei... kai parasireis autous pou den xeroun. egw opos ipa ehw kai tis 2 konsoles. kai ime kai sto XBOX LIVE kai kostizei mono 50 euro ton 1 hrono. akriva sou fenete esena? kai genika kaneis pragmata kai fharistiese toso , pou me to PS2 ginete mono sta oneira sou.

oso gia ta pehnidia, sto XBOX ehoun kalitera grafika apo to PS2.

kai tora pia pou to P.E.S 4 vgenei kai sto XBOX den to SIZITAW katholou!!!

Δημοσ.

Όλες! :P

Προσωπικά εγώ τις έχω όλες εκτός από ps2 το οποίο το είχα πουλήσει πριν 2 μήνες αλλά θα το ξαναγοράσω!

Δημοσ.

Παιδιά κι εγώ έχω όλες τις κονσόλες.

Πάντα ήμουν fan του ps2 αλλά τώρα πλέον με την είσοδο του Xbox Live στην ζωή μου όλα άλλαξαν.Πλέον παίζω όνο Xbox και το ps2 που το χρησιμοποιούσα μόνο για PES και Winning eleven κυρίως τώρα θα το χρησιμοποιήσω μόνο για έκτακτες περιπτώσεις τύπου Grand Theft Auto San Andreas, GT4.

Και μην ακούσω για ποικιλία στο ps2 γιατί πλέον όλα τα παιχνίδια βγαίνουν και στις 3 κονσόλες με το Xbox να έχει πάντα καλύτερα γραφικά.

Xbox live rules!!!!!!!!

Όποιος έχει dsl πρέπει να βάλει Xbox Live!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Και μην ακούσω για ποικιλία στο ps2 γιατί πλέον όλα τα παιχνίδια βγαίνουν και στις 3 κονσόλες με το Xbox να έχει πάντα καλύτερα γραφικά.

Xbox live rules!!!!!!!!

Σε αυτά έχει δίκιο ο polakis21 και εγώ προτιμώ το xbox παιδιά... Μην ξεχνάτε ότι η κ@λομ@λ@κισμένη sony αφαίρεσε την on-line επιλογή από την ευρωπαική έκδοση του resident evil στέλνοντας πολλούς από μας στον "τάφο"

Δημοσ.
kai ime kai sto XBOX LIVE kai kostizei mono 50 euro ton 1 hrono. akriva sou fenete esena?

Στο Ps2 είχα ακούσει ότι είναι δωρεάν , ότι μπορείς να παίξεις και με χρήστες PC σε κάποια games, ότι κάποια παιχνίδια έχουν Online μονο στην έκδοση για PS2 και όχι για xbox, ενώ το ps2 μπορεί να μπεί μόνο του και με dialup.

Aυτα πριν κανα χρόνο , και στο εξωτερικό... τι ισχύει τώρα ?

Αλλά για παιχνίδια τώρα μόνο PS2... όταν υπήρχε το HALO που ήταν κορυφή και ήθελες ακριβό pc για να παίξεις κάτι ανάλογο ΟΚ, τώρα μετράει η ποικηλία και το gameplay , να νοικιάζεις ευκολα κανα παιχνιδάκι , το GT , και ο χρόνος ζωής που στο ps2 υπάρχει περισσότερος.

Δημοσ.

kala perimene esi na deis LIVE to PS2 kai meta tha xipniseis. enw sto XBOX to LIVE ine kati iparkto kai iparhei autin tin stigmi! tosoi Ellines imaste mesa! kai min akouw twra gia diarkia zwis , giati ME TO XBOX LIVE i diarkeia ZWIS tou XBOX ektoxevete sto APERIORISTO!

Δημοσ.

file BlizardBill allo ti akoume kai allo ti vlepoume sta rafia ton magazion.

tora oso kai kalo einai to GT, an einai na pareis PS2 mono gi'ayto otan to termatiseis ti tha kaneis?

paixnidia noikiazeis pantou gia opoiadipote konsola pleon.

poikilia yparxei kai stis dyo konsoles.

me liga euro parapno to xbox ginetai polimixanima kai

yparxei kai to Live tora pou einai megalo atou.

mia psifos kai apo emena gia to xbox.

Δημοσ.

XBOX με διαφορά...Εχω και τις 2 κονσόλες...

Μη λέμε παραμύθια στον κόσμο,υπάρχει σημαντική διαφορά...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ PES4!!!!!!!!!!!!

Η ποικιλία στα παιχνίδια είναι ένας μύθος πλέον.

Ενα πέρασμα στα p2p's θα πείσει

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω για όσα ειπώθηκαν για το XBOX ;););)

LIVE RULEZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

LIVE IS THE FUTURE FOR ONLINE GAMING :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ONE LIVE TO RULE THEM ALL :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

2 χρονια εχω Χ-ΒΟΧ. Επιτελους τωρα δικαιωνομαι!!!! Απο τοτε φωναζα οτι ειναι καλυτερο αλλα ηταν ολοι κολλημενοι με το PS2. Τωρα που ειδαν την διαφορα ομως δεν μιλαει κανενας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...