trelamenos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 gia sas paidia.exw ena provlima me to videolink toy neotion.otan pataw meta apo ligh ora poy mpaino sto videolink patao se kapoia paketa gia na dw eikona kai moy bgazei ena parathiro poy leei sfalma sthn desmh energeivn toy internet explorer.ti prepei na kanw?
eretzum33 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 format? Κατέβασε την τελευταία έκδοση του Videolink απο http://www.neotionbox.com.
eretzum33 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Εάν έχεις να κάνεις φορμάτ τον υπολογιστή σου πάνω από 6 μήνες τότε να η ευκαιρία! Συνήθως οι ανωμαλίες των windows εξαφανίζονται μετά από ένα φορμάτ του σκληρού...
trelamenos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 megale :evil: ase tis eksipnades.pes ta se kanena filo sou h' mhn milas!!!!
eretzum33 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Αν νομίζεις ότι ο μοναδικός άνθρωπος που σου απάντησε εδώ και τόσο καιρό, το έκανε για να φανεί εξυπνάκιας τότε είσαι λάθος. Τυχαίνει να έχω το NeotionBox 3000 εδώ και ένα χρόνο και έχω κατά καιρούς αντιμετωπίσει παρόμοια προβλήματα. Μόλις έχασες την ευκαιρία να αποκτήσεις πρόσβαση στις άπειρες δυνατότητες του δέκτη... Τρέχα τώρα στο neutionaute για να συννενοηθείς με τα γαλλάκια...
trelamenos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΕΙΡΩΝΙΚΟΣ. "Εάν έχεις να κάνεις φορμάτ τον υπολογιστή σου πάνω από 6 μήνες τότε να η ευκαιρία! Συνήθως οι ανωμαλίες των windows εξαφανίζονται μετά από ένα φορμάτ του σκληρού...".ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ?ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΩΜΑΣΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΑΚΟΥ ΦΟΡΜΑΤ,ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΙΣΤΙΚΟΣ!!! :evil: "Τρέχα τώρα στο neutionaute για να συννενοηθείς με τα γαλλάκια... " ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ!!!ΚΡΙΜΑ!
eretzum33 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Σου πρότεινα αυτή τη λύση διότι όταν κάποια στιγμή αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με την εγκατάσταση του Videolink κατέφυγα και εγώ σε αυτήν. ΣΥΓΝΩΜΗ, που ήμουν αληθινός.
trelamenos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Συγνωμη δεν χρειαζεται να ζητησεις.Δεν ξερω ποσο καιρο ασχολεισαι με υπολογιστες,αλλα εγω που ασχολουμε απο το 1990,το φορματ το εχω κανει μονο οταν ο σκληρος μου δισκος ειχε,προβληματα.Ισως να εγινε παρεξηγηση.Το θεμα για μενα θεωρηται ληξαν.Τωρα αν δεν εχεις προβλημα,περιμενω να μου πεις τι εχεις κανει,με τον νεοσιον,και τις δυνατοτητες του που ακομα δεν εχω δει.
eretzum33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Πριν επανεγκαταστήσεις την νέα έκδοση του Videolink πρέπει να απεγκαταστήσεις την παλαιά: Καταργηση εγκαταστασης ( Uninstall ) του Video Link Υπαρχει περιπτωση η εγκατασταση του λογισμικου του Video Link να εχει γινει λαθος , ή για καποιο λογο να θελουμε να την καταργησουμε οριστικα ή να την επαναλαβουμε με το σωστο τροπο. Για να καταργησουμε την εγκατασταση του Video Link από τον υπολογιστη μας (και εφοσον δεν καταργειται από τον πινακα ελεγχου – προσθαφαιρεση προγραμματων) , ακολουθουμε την εξης διαδικασια. : Παταμε εναρξη – εκτελεση και γραφουμε Regedit.exe και παταμε ΟΚ και μπαινουμε στον επεξεργαστη μητρωου. Σβηνουμε τις εξης γραμμες : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{A0D7FF40-4815-4722-9485-3A09E6A8C00A} και HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ATSKY . Τωρα μπορουμε να κλεισουμε τον επεξαργαστη μητρωου. Παμε στο σκληρο δισκο και σβηνουμε το φακελο ATSKY , το οποιο βρισκουμε στο C:\Programme Files\.. Παμε στο C:\Windows\System32 (System για Windows 98) και σβηνουμε τα αρχεια ASDeviceManager.dll , ASSkyReceiverApi.dll και ASTools.dll . Παμε στο C:\Windows\System32\DRIVERS\ και σβηνουμε τα αρχεια ASRFUNC.SYS και ASPMINI.SYS Τωρα η εγκατασταση του Video Link εχει καταργηθει .
eretzum33 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Να κατεβάσεις επίσης το NeoBox Manager από εδώ για διαχείριση του δέκτη και καναλιών από το PC.
trelamenos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Ευχαριστω για την βοηθεια.Οταν τα κατεβασω και τα εγκαταστησω,θα σου πω αν υπαρχει προβλημα, ,thanks kai pali.sta aglika h selida ayth yparxei?kati allo gia ton neotion.ti exeis kanei sto diko sou?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.