Προς το περιεχόμενο

προβλημα με σκληρο δισκο laptop

fymd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hello guys

ενω εστελνα καποια pics απο το κινητο μου στο laptop (compaq armada s100) xωρις κανενα προβλημα, ξαφνικα υστερα απο πολλες προσπαθειες να στειλω απο το laptop στο κινητο το μηχανημα μου crashaρiσε. οταν ξανανοιξα το laptop δεν υπηρχε καμια αντιδραση και ακουγα τον χαρακτηριστηκο ηχο του δισκου αλλα δεν επαιρνε στροφες - κατι λειψο ειχε στην λειτουργια του - σαν να ειχε κολλησει. υστερα απο πολλες προσπαθειες να ξεκηνησω τα win δεν καταφερα τιποτα. δοκιμασα start up disk και DOS αλλα χωρισ αποτελεσμα. επιπλεον με το recovery disk των win δεν καταφερα τιποτα. εχω κολλησει κ δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω. σκεφτομαι να στειλω το μηχανημα σε καποιον ειδικο (σε μια εταιρια εν'ενωματι tic tac recovery - η να προσπαθησω το spinrite). εχετε να προτηνεται κατι αλλο? το θεμα για μενα ειναι να ανακτησω καποια αρχεια.

Δημοσ.

Τι ακριβώς φορητό έχεις δεν μας λες.

Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να βγάλεις τον σκληρό και να τον συνδέσεις σε ένα σταθερό υπολογιστή με το κατάλληλο καλώδιο για 2.5'' δίσκο, ελπίζοντας πως ο δίσκος σου δεν έχει πάθει κάτι.

Διαφορετικά επαναφορά μάλλον θα χρειαστείς εταιρία....

Δημοσ.

se periptosi pou crasare o diskos sou kai thes na pareis ta dedomena apo mesa an thimame kala uparxei mia eteria (mono ) kapou stin olandia (kapou ekei telos panton )

kai an thimame kala prin apo kati xronia ithele kapou sta 700.000 draxmoules gia na sou kanei recover ta dedomena apo xalasmeno disko

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...