Προς το περιεχόμενο

ASUS WiFi Problem (A8V Deluxe)

thefirestarta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω την Α8V Deluxe με ΑΜD 64 3500+.Μόλις εγκατέστησα τους drivers της Wireless pci κάρτας, τα Windows (Win XP Pro +Sp2) κόλλησαν, και όταν λέω κόλλησαν, δεν κουνιόταν ο κέρσορας, ουτε μπορούσα να κανω Ctrl-Alt-Del. :!:

Για να ξεκολλήσει το PC αναγκάστηκα και τους έβγαλα.

Ξέρει κανένας τι παίζει;Κάνω κάτι λάθος;

Δημοσ.

Κανείς βρε παλικάρια; :(

Δεύτερη προσπάθεια (έβαλα μόνο τους Drivers χωρίς τα utiltities) και πάλι το πρόβλημα παραμένει...

Σημειωτέον έχω και το τελευταίo BIOS... :?

Δημοσ.

Τουλάχιστον τώρα την έχω κάνει disable και δεν μου δημιουργείται πρόβλημα... :(

Για όποιον έχει απορία, η κάρτα είναι αυτή που περιγράφεται εδώ: http://www.asus.com/products/mb/socket939/a8v-d/overview.htm

(και σορι για το πολλαπλό posting, αλλά έχω φαγωθεί να βρώ λύση... :roll: )

Δημοσ.

Αγαπητέ φίλε, γιατί δε στέλνεις mail στην ASUS με το configuration (αναλυτικό) του υπολογιστή σου;

Δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι διαφορετικό, γιατί απλά δεν ξέρω :)

Δημοσ.

re thefirestarta,

na se rotiso kati asxeto giati me to diko sou provlima den xero tpt. Molis pira ti mobo pou les ke den kataferno na valo ton SATA na doulepsi. mipos xeris ti mbori na ine to provlima????

Δημοσ.

Loipon...

To problima einai h idia wireless karta... ti dokimasa sto pc enos filou kai ta windows kollisan me ton idio akrivos tropo.Paw me eggyhsh gia allagh.

Oso gia to sata prepei na peraseis tous drivers gia ton SATA controller, mesw tou device manager twn windows afou exeis valei to cd ths mhtrikhs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...