Mperesele Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Βρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος με τη C# μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνει compile η γλώσσα αυτή και πως ''τρέχει''? Τί πρέπει να πατήσω? Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αυτή αλλά είμαι άσχετος με το θέμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά.
bandito Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Βρε παιδιά επειδή είμαι άσχετος με τη C# μπορεί να μου πει κάποιος πως κάνει compile η γλώσσα αυτή και πως ''τρέχει''? Τί πρέπει να πατήσω?Ίσως φανεί χαζή η ερώτηση αυτή αλλά είμαι άσχετος με το θέμα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά. Τι πρέπει να πατήσεις που? Πως κάνει compile που? Command Line, στο Visual Studio , που? Για να ξεκινήσεις , κατέβασε το sharpdevelop (http://www.sharpdevelop.com) και η το .net framework της MS η το Mono (http://www.go-mono.com) Επίσης για να ξεκινήσεις διάβασμα, κοίτα να βρείς το βιβλίο Thinking in C# (δεν ειναι warez).
Mperesele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Πως κάνουμε compile στο Visual Studio? Υπάρχει κάποιο καλό βιβλίο για κάποιον αρχάριο που να είναι γραμμένο στα ελληνικά? Σ'ευχαριστώ bandito.
bandito Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Πως κάνουμε compile στο Visual Studio? Υπάρχει κάποιο καλό βιβλίο για κάποιον αρχάριο που να είναι γραμμένο στα ελληνικά?Σ'ευχαριστώ bandito. Δυστυχώς ζητάς πολλά. Κατ'αρχήν, δεν ειναι απαραίτητο να χρησιμοποίησεις το visual studio, αλλά αφού έδωσες τα λεφτά και το αγόρασες ( :-P ) ok. Δεν μπορώ να καταλάβω πάντως γιατι σε προβληματίζει το compile που τελικά ειναι και το πιο εύκολο πράγμα. Μέχρι να φτάσεις εκεί, πρεπει να έχεις πάρει πολυ πιο δύσκολες αποφάσεις αν είσαι αρχάριος. Πάντως, στο New Project, επιλέγεις Windows Application (φαντάζομαι θέλεις να γράψεις πράγματακια για windows ε?) , και οταν φορτώσει το project, στο menu build θα βρεις οτι χρειαζεσαι. Για ελληνικά βιβλία δεν ξέρω. Ψάξε Παπασωτηριου. Αν υπάρχουν, εγώ δεν θα τα συμβουλευα. Αν εισαι εντελώς αρχάριος, δοκίμασε Visual Basic και οχι C#. Ελπίζω να βοήθησα.
Mperesele Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Σ'ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια bandito. Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.