Προς το περιεχόμενο

VIDEAKI POU EXEI GINEI EPANAFORA SAN JPG.ANY HELP PLEASE

poulinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kalimera.na rotiso kati pou ama mou breite akri me exete sosei.exo mia psifiaki fotografiki pou exei mia secure digital.eixa travixei kati video kai photografies.afou ta esbisa katalathos piga na ta epanafero me to easy recovery.epanefere kamposa alla kapoia videakia ta opoia exoun megethos 3,5 mb peripou mou ta exei epanaferei san jpg eikonta.otan pao na ta anixo me media player,divx player ,bs player kai VIRTUAL DUB TROO STIN MOURI ENA ORAIO OTI TO ARXEIO DEN ANAGNORIZETAI.EPISIS to video logika exei xasei pola xaraktiristika tou iparxei kana allo programma pou tha anixei to video me brute force diladi xoris na psaxei gia keyframes ktl ktl.OPOIADIPOTE BOITHEIA EINAI DEKTI.EUXARISTO POLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII EK TON PROTERON.

Δημοσ.

mporeis na kaneis to eksis alla den nomizo na voithisei stin periptosi sou. an ontos einai videakia kai me to recovery den ta exei kanei ena fucked mixed up me jpg eikones, kane ta eksis...

1. pano se ena fakelo twn windows pata ergaleia-->epiloges fakelwn...

2. pigaine stin kartela Provoli kai kse-tsekare tin epilogi "apokripsi epektasewn gia gnostous tipous arxeiwn"

3. twra pigaine sto mpg pou sto exei san jpg kai allakse tou tin kataliksi.

Δημοσ.

ENNOITE OTI TOSO KAIRO TO EXO ME TO NA BLEPO TIS EPEKTASEIS.TO PROTO PRAGMA POU DOKIMASA ITAN AUTO.NA ALLAXO EPEKTASI SE MPG KAI SE AVI ALLA TIPOTA.THELO KAPOIO barvato programma pou na min masaei se keyframes alla na to anigei stegna esto kai me problimata.

Δημοσ.
gia pes mas ti lene ta advanced properties tou arxeiou sou.

den ta exo dei alla den nomizo na kanoun kati akoma kai na ta po.to video xero oti einai avi dioti mono avi travaei i psifiaki alla to easy recovery to kanei restore san jpg.tou kano rename se avi pali mou kanei ena preview san thumbnail alla otan pao na to balo na pexei unknown format .dokimasa me media player dix player bsplayer virtual dub alla kanena den katafere na to anixei.idika to virtual dub ine kapos dinato kai akoma kai keyframes na min brei to anigei.mpas kai xerete tipota kalitero.pantos ama boithoun ta properties pesto mou na sta po.oti boitheia dekti.euxaristo paides.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...