doc1000 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 προσπαθώντας να κάνω swap μεταξύ 2 users στα winXP SP2 το kaspersky μου έβγαλε μήνυμα λάθους στον 2ο χρήστη, λέγοντας ότι το πρόγραμμα είχε ήδη φορτωθεί... (προφανώς απ' το προηγούμενο account/user) Αποτέλεσμα: να μην εμφανίζεται το icon του kasperky στον 2ο user. Είναι προστατευμένος ο 2ος user ή είναι ακάλυπτος? Thanks!
random Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 ειναι προστατευμενος (αν εχεις φυσικα enabled το συνεχες σκαν των αρχειων σε χρηση), απλα δεν μπορει να χρησιμοποιησει το control panel (AVPCC στο HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run ) για να αλλαξει settings κλπ. η "καρδια" του antivirus που κανει τον πραγματικο ελεγχο φωρτονεται σαν service (KAV Monitor Service), πριν κανει login οποιοσδηποτε χρηστης. μπορει αν θελει να κανει δεξι κλικ σε ενα folder για να εκτελεσει ενα κατα παραγγελια σκαν στο συγκεκριμενο. μια πιθανη λυση θα ηταν να βαλεις την εκινηση του avpcc.exe /wait στο HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run και να το βγαλεις απο το HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run οποτε θα ξεκιναει μονο με το δικο σου user - δεν το εχω κανει edit μαλλον το προβλημα ειναι πιο σοβαρο.. αν ο δευτερο χρηστης ανοιξει ενα μολισμενο αρχειο, το παραθυρο που τον ρωταει τι να κανει (dlete, disinfect, κλπ) ανοιγει στο περιβάλλον του 1ου χρηστη και δεν μπορει να το δεί.. απο το μανουαλ: "KAV 4.5.0.94 When running Kaspersky Anti-Virus® under the Windows XP Home Edition or the Windows XP Professional operating system with the Fast User Switching option selected some features of the anti-virus program become unavailable: the user cannot change settings of Kaspersky Anti-Virus® and cannot expect the program to interactively respond to events (for example when Kaspersky Anti-Virus® will detect a virus, it will not display the appropriate dialog box asking a user how to handle the infected object)." δεν διαβασα πουθενα οτι αυτο αλλαξε στη βερσιον 5. το NOD32 δεν εχει τετοιο προβλημα
doc1000 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2004 Απαράδεκτο για το kaspersky να μην υποστηρίζει πολλαπλούς χρήστες... Μου φαίνεται θα γυρίσω πάλι στον Nortona.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.