spike Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Υπαρχει προγραμματακι το οποιο να σβυνει εντελος τον υπολογηστη μετα απο μια κοθαρησμενη ωρα κατι σαν χρονοδιακοπτης που υπαρχουν και στις TV ?
_DiMoN_ Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 http://www.daxtar.de/download/shutdown.html
Chris_13 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 TO idio akrviws epsaxna ki egw prin ligo kairo.Arketa kalo to MrSutdown.An thes na sto steile steile mou pm!
panaitolas Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Me ena aplo search sto google tha vreis para polla prgs pou kanun afth th douleia
BLISS Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Υπαρχει προγραμματακι το οποιο να σβυνει εντελος τον υπολογηστη μετα απο μια κοθαρησμενη ωρα κατι σαν χρονοδιακοπτης που υπαρχουν και στις TV ? To Switch Off 2.3 De me exei poulhsei pote. Kleinei to pc, o,ti ki an trexei ekeinh thn wra, akoma ki an einai kollhmeno `h sou zhtaei na pathseis kapoio ok gia kleisei oristika to pc. To tonizw giati alla antistoixa progs, kollousan se tetoia 8emata kai to pc den ekleine. Exei kai alla options, opws restart, hibernate, hung up, logoff klp http://yasoft.km.ru/eng/switchoff/ +einai free (basiko... 8) )
jimmy007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Καλημερα! μηπως ξερετε και κανενα προγραμμα (αν υπαρχει) που να ανοιγει ο υπολογιστης σε καποια ωρα που θα του βαλω?
GCMH Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μάλλον υπάρχει πρόγραμμα, το λέω με επιφύλαξη. Αλλά μπορείς να το κάνεις και μέσα από το BIOS (σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι και πως για το BIOS αγνόησε το μύνημά μου). Έψαξες μέσα στο φόρουμ; Είμαι 100% σίγουρος ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα.
jimmy007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Μάλλον υπάρχει πρόγραμμα, το λέω με επιφύλαξη. Αλλά μπορείς να το κάνεις και μέσα από το BIOS (σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι και πως για το BIOS αγνόησε το μύνημά μου). Έψαξες μέσα στο φόρουμ; Είμαι 100% σίγουρος ότι έχει ξανασυζητηθεί το θέμα. sto google εψαξα αλλα δεν μου βγαζει και τιποτα!
tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Κατέβασε το Auto Power-On & Shut Down.Τρομερή εφαρμογή.Εκτός από προγραμματισμένο άνοιγμα ή κλείσιμο του pc , προγραματίζεις και ποιες εφαρμογές θα τρέξουν. Το χρησιμοποιούσα στο παρελθόν για να ανοίγει μόνο του το pc στις 3 τη νύχτα , να ξεκινάει να κατεβάζει μέχρι το πρωί και να κλείνει ανάλογα είτε σε προγραμματισμένη ώρα , είτε όταν τελείωνε το download
jimmy007 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2010 Κατέβασε το Auto Power-On & Shut Down.Τρομερή εφαρμογή.Εκτός από προγραμματισμένο άνοιγμα ή κλείσιμο του pc , προγραματίζεις και ποιες εφαρμογές θα τρέξουν.Το χρησιμοποιούσα στο παρελθόν για να ανοίγει μόνο του το pc στις 3 τη νύχτα , να ξεκινάει να κατεβάζει μέχρι το πρωί και να κλείνει ανάλογα είτε σε προγραμματισμένη ώρα , είτε όταν τελείωνε το download ευχαριστω φιλε θα το δοκιμασω και θα σας πω!!!
jimmy007 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2010 Κατέβασε το Auto Power-On & Shut Down.Τρομερή εφαρμογή.Εκτός από προγραμματισμένο άνοιγμα ή κλείσιμο του pc , προγραματίζεις και ποιες εφαρμογές θα τρέξουν.Το χρησιμοποιούσα στο παρελθόν για να ανοίγει μόνο του το pc στις 3 τη νύχτα , να ξεκινάει να κατεβάζει μέχρι το πρωί και να κλείνει ανάλογα είτε σε προγραμματισμένη ώρα , είτε όταν τελείωνε το download To εγκατεστησα και το επανεγκατεστησα 3 φορεσ αλλα οταν παταω το εικονιδιο να ανοιξει το προγραμμα μου βγαζει error και λεει: Exception EregistryException in module AutoPowerOn.exe at 00037952. Failed to set data for 'Data'. Τι προβλημα βρισκει?
Athanasios2104 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2010 γιατι βγαζει error το προγραμμα ρε παιδια?? switch off δοκίμασες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.