AGGANIS13 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Επειδη τωρα τελευταια το συστημα μου κολαει αρκετα συχνα, θα καταφυγω στην γνωστη διαδικασια format και εγκατασταση των windows παλι. Θελω να ρωτησω τα παρακατω: Θελω να χωρισω τον δισκο μου σε 2 μερη. Το Partition magic 8 τρεχει σε dos? Πως θα το κανω? Θα κανω πρωτα format μετα εγκατασταση windows gr sp1 και μετα νεο partition με το magic 8.0 ?? Πως θα παρω backup τα "απαπημενα", τα email, το βιβλιο διευθηνσεων, τα cookies? Ευχαριστω.
MrTryANalyzer Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Δύο ερωτήσεις θέλω να κάνω ... 1)Μπορείς να μπείς στα Windows και να εγκαταστήσεις το Partition Magic 8? 2)Τα COOKIES γιατι θέλεις να τα κάνεις backup ??!
wizard Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Αφού θα κάνεις format, προφανώς θα χωρίσεις το σκληρό κατά τη διάρκεια του format και της εγκατάστασης των xp. Δεν υπάρχει λόγος να μπλέκεις με partition magic που μπορεί να σου μαμήσει το σκληρό αν κολλήσει ο υπολογιστής (ακόμα και αν δεν κολλήσει). Αγαπημένα: C:\Documents and Settings\Το όναμα του υπολογιστή σου\Favorites Cookies : C:\Documents and Settings\Το όναμα του υπολογιστή σου\Cookies
ciwdus Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Το Partition magic 8 τρεχει σε dos? Πρέπει να δημιουργήσεις Partition Magic Boot Disks για να τρεχει σε Dos. Πως θα παρω backup....τα email, το βιβλιο διευθηνσεων Ποιό client χρησιμοποιείς?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.