Προς το περιεχόμενο

AMD Athlon 64 FX-55

black_guard

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

gia sas 8a i8ela na sas rotiso an kserete poso peripou kanei aftos o epeksergastis kai posa GHz einai giati skeftomai na paro kainourgio pc kai den ksero an aksizei ennoo an einai poli akrivos giati oti aksizei aksizei kai me to parapano thanks prokatavolika

Δημοσ.

Ο FX-55 θα παρουσιαστεί επίσημα από την AMD την επόμενη εβδομάδα. Μην βιάζεσαι λοιπόν, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί πολλά πράγματα γι' αυτόν, πόσο μάλλον τιμές... :)

Δημοσ.

Ε...Θα τα χει τα euro του!!!!800-900 να υπολογίζεις....αν κρίνω από τον FX-53!

Αν και μεταξύ μας δε νομίζω να σου χρειάζεται τόσο δυνατή cpu!!!

Δημοσ.

re paidia, ti tous thelete tetoious upologistes???? enas filos mou pige kai pire ton fx53 kai gia olo to pc me X800 klp klp plirwse 4000 Eurw. Ma kala, ti na tin kanei enas aplos xristis tetoia epeksergastiki isxu????

Δημοσ.

Κάποιοι την χρειάζονται, άλλοι όχι. Εγώ δε μπορώ να πω ότι δε θα έβρισκα κάτι να την κάνω, αλλά τόσα λεφτά δε θα διέθετα (ειδικά τώρα που φεύγω φαντάρος).

Αν δεν έφευγα προσωπικά αυτήν τη στιγμή θα χτύπαγα έναν Α64 3000+ Socket 939 που είναι και 0.09 και θα του χτύπαγα τις 2500άρες που βαράω τώρα στον mobile... :D

Δημοσ.

Ναι, αλλα δεν απαντας στο κρισιμο ερωτημα.

θα περιμενες για mobo με pci-e? :wink:

Γαμωτο...να δω τωρα που θα βρω

αλλον για να εκφραζω τις αποριες μου, που

να τον εμπιστευομαι οσο εσενα... :?

Καλη θητεια Μεν :D

Δημοσ.

Όχι δε θα περίμενα, καλή είναι για την ώρα η 9800 μου...

Ευχαριστώ πολύ πάντως, αν και θα με υποστείτε λιγάκι ακόμα...

Για τις απορίες σου, ρώτα αυτόν που ρωτάς εγώ όταν έχω απορίες, τον φιλικό Σαουδάραβα Mod...

Δημοσ.

O 3400+ einai s754 kai sto e-shop apo oti eida exei pesei kai einai tora sta 244€ teliki timi http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.559852

Tora gia thn syxnothta sto e-shop leei 2.2Ghz, to plaisio ton leei episis 2.2ghz alla sto site ths AMD leei oti einai 2.4Ghz http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10248,00.html

An kapoios kserei poia einai telika h taxytita as mou lysei kai emena thn aporia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...