Προς το περιεχόμενο

ταινία με την ζωή του Μότσαρντ

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια χαρά,

όποιος μπορεί να με βοηθήσει.

Είχα δει άρκετά παλιά ένα DVD με την ζωή του Μότσαρντ. Νομίζω ότι ο τίτλος του έργου ήταν και το όνομα του μεγάλου συνθέτη.

Τώρα πάω να νοικιάσω την ταινία να την ξαναδώ και δεν μπορώ να την βρώ.

Μήπως ξέρετε κάποιο on-line shop που να την πουλάει ώστε να την αγοράσω? Επειδή είναι αρκετά παλιά ταινία φαντάζομαι ότι η τιμή θα είναι χαμηλή.

Δημοσ.
όντως αυτήν αναζητούσα.

Με την ευκαιρία αν την έχει και την πουλάει κανείς στείλτε pm.

έχει ψωνίσει κανείς ποτέ απο το http://www.greekbooks.gr

Βρήκα την ταινία εκεί . Είναι αξιόπιστο?

Δημοσ.

Ναι, μη φοβάσαι. Άλλωστε μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή αν φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις πιστωτική κάρτα.

Δημοσ.

έχω την αμιδρή εντύπωση ότι είδα την ταινία στο περίπτερο να δίνετε από το cineσυλλογή, not 100% sure though... Πάντως αν είναι να το πάρεις, κατ'εμέ, αξίζει το γνήσιο τη διαφορά...

Δημοσ.
έχω την αμιδρή εντύπωση ότι είδα την ταινία στο περίπτερο να δίνετε από το cineσυλλογή, not 100% sure though... Πάντως αν είναι να το πάρεις, κατ'εμέ, αξίζει το γνήσιο τη διαφορά...

ευχαριστώ, το έψαξα στο περίπτερο και ο περιπτεράς είπε ότι θα κοιτάξει γιατί απο την cineσυλλογή κυκλοφορούν πολλές ταινίες. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν οι ταινίες της συγκεκριμένης σειράς (δηλ που κυκλοφορούν απο την cineσυλλογή) είναι κανονικές ή πετσοκομένες (δηλ κομμένες σκηνές, εχτρα και ήχος 2.0 και όχι 5.1);

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν η ταινία αυτή να μην έχει καν ήχο 5.1. Άλλωστε τέτοια έργα δεν τα παρακολουθείς για τον ήχο και την εικόνα τους. Αρκεί να είναι σε ανεκτά επίπεδα :)

Δημοσ.
Πολύ πιθανόν η ταινία αυτή να μην έχει καν ήχο 5.1. Άλλωστε τέτοια έργα δεν τα παρακολουθείς για τον ήχο και την εικόνα τους. Αρκεί να είναι σε ανεκτά επίπεδα :)

Και ποιές ταινίες παρακολουθείς γιά την εικόνα και τον ήχο τους; Μάλλον εννοείς αυτές που δεν έχουν υπόθεση, και χρησιμοποιούν τα οπτικά εφέ και τις δυνατές εκρήξεις γιά να εντυπωσιάσουν τον θεατή.

Πάντως αν δε σε ενδιαφέρει η εικόνα και ο ήχος, μπορείς να το γράψεις από την τηλεόραση (σίγουρα θα το ξαναβάλει σύντομα) και να σου έρθει τσάμπα :P

Δημοσ.
isa isa' date=' pou se authn thn tainia epibaletai na exeis ton kalutero dunato hxo!

8)[/quote']

Ισα ίσα που αυτή η ταινία πιθανότατα να μην έχει από μόνη της καλό ήχο :P .

Εκτός κι αν έχει βγει remastered.

Πάντως οι εκτελέσεις είναι Karajan!

Δημοσ.

τελικά ο περιπτεράς μου είπε ότι δεν μπόρεσε να βρει την ταινία στην cineσυλλογή.

Παιδιά υπάρχει κανείς που να έχει την ταινία? Αν ναι please ας στείλει ένα pm

thanks

Δημοσ.
Tempo, δεν έχεις κανένα καλό video club στην περιοχή σου?

έχω φίλε μου και τελικά την παρήγγειλα απο εκει την ταινία :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...