Προς το περιεχόμενο

Megalo priblima me IO!! HELP!!!

WaVe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Mήπως παίζει κάποιο πρόβλημα με τις usb θύρες και τους οδηγούς του netmod?Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας φίλος μου.

windows xp kai usb netmod kanoun pola paraxena.new drivers kai firmware kai seiriaka gia sigoura

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Katevasa to F secure. Ante na doume...

den nomizo oti einai se io oute se dialer alla malon se kamia friki ton windows.exeis akousta tin lexi format kai ta xanapernao apo tin arxi etsi na strosei to mixanima?

Δημοσ.
e vevaia ama proteinete moufa antivirous ston kosmo i xreisimopoieite athlia antivirus afta pathenete.please dokimase to f-secure kai tha me thymitheois.to mono isaxio tou einai to kasperski pro.thekare ta kai koita posa viruses tha eixes kai den ta evriske to norton.

Oi monoi ioi pou vrike to F Secure, itan autoi pou eixe quarantined o Norton :X :roll:

exeis akousta tin lexi format kai ta xanapernao apo tin arxi etsi na strosei to mixanima?

Oxi. Ti einai auto? :P

Δημοσ.
Mήπως παίζει κάποιο πρόβλημα με τις usb θύρες και τους οδηγούς του netmod?Το ίδιο πρόβλημα είχε ένας φίλος μου.

Se emena den paizei kati tetio giati den to exw sindesi meso usb to netmode mu.

K oso gia ta antivirus pu eipate, odws to norton den briskei polous ious k trojan alla k pali evala k alla antivirus brikan ious alla to problima sinexizete akoma :evil:

Δημοσ.

Geia sas :-)

1. phgene Start - Run kai grapse msconfig kai me to pou bgei to window phgene sthn kartela Startup.Des ti 3ekinaei ekei,an nomizeis oti blepeis kapoio upopto .exe kalhtera na mhn to exeis sto autorun.

2. Kaneis scanning eno den eisai sundemenos sto internet me Norton. Adware SE kai Spysweeper.

3.Phgeneis sto http://netmod.intracom.gr/software/greece_gr_sw.htm kai kaneis update to firmware tou netmod kai kaneis install tous swstous drivers.

Episis elen3e se parakalw tous drivers apo ta USB.Des mipos uparxei kapoio conflict h error.

4. An 8ewreis ton eauto sou anideo kalo 8a einai na kaneis install to service pack 2.Auto 8a sou lusei arketa tetoia problhmata.

An kaneis ola auta swsta tote den nomizw na exeis pleon problhma.8ewrw oti an exeis WinXP kai intracom netmod einai polu kakos sundiasmos an den exeis kanei swsto installation..

Filika,

Basilis.

Δημοσ.
gia auton pou anixe to topic pane ola auta.

Mipos prosekses pws parapanw exoun pioi k kapioi alloi paromia problimata tous ?? :) :)

mplextika kai ego.

K egw :)

apla ala rotises esi meta rotise kai o theboyfrom salina kai egine xamos.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...