Προς το περιεχόμενο

sony sound forge 7.0 και mp3

estenough

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εγκαταστήσει εδώ και καμια βδομάδα το sf 7.0, για επεξεργασία ήχου. ενώ στην αρχή μπορούσα να κάνω επεξεργασία mp3, ξαφνικά σταμάτησε και δεν μπορώ ούτε να ανοίξω τα mp3. μου λέει οτι δεν υποστηρίζονται τα αρχεια mp3 απο το πρόγραμμα. ξέρει κανείς κάτι??

Thanx in advance!!

• Moderators
Δημοσ.

Εγω εχω απο την αρχη προβλημα με το sf 7.0b..Μετα την εγκατασταση ουτε να ξεκινησει δεν θελει..Nα υποθεσω πως εχεις xp sp2?

Δημοσ.

απο οσο θυμαμαι στη δοκιμαστικη εκδοση του προγραμματος μπορουσες να κανεις περιορισμενες προσπαθειες επεξεργασιας σε αρχεια mp3.

Δημοσ.

Gi0: ξεκινάει κανονικά μετά την εγκατάσταση. ναι έχω xp sp2. γιατί όμως; κάνουν κανένα conflict??

VasKag: και στην συνέχεια τι κάνουμε. μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε;. το έκανα uninstall και ξανά install, αλλά τίποτα :(

• Moderators
Δημοσ.

estenough τι να σου πω...Με το sp1 δουλευε μια χαρα!Απο το sp2 και μετα δεν μου τρεχει!Ειχα και την 7.0a αλλα τα ιδια..Δεν νομιζω να φταιει αυτο-μια και δεν ειδα κανενα να παραπονιεται-αλλα αυτο ειναι το prob σε μενα :(

Δημοσ.

Mono wav me to sf paidia giati to mp3 to aposympiezei gia na to doulepseis kai meta to ksanasdympiezei opote exeis apolies.(testarismeno)Yparxoun nomizv kapoia progs pou kaneis editing sto mp3 xoris aposympiesi.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...