giorgos_o Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 και συγκεκριμενα το kill bill 2 και το the punisher.Μπορω να ψαξω να τα βρω και να τα προσθεσω καπως? οποιος μπορει ας βοηθησει βρε παιδια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT1807 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Μηπως σου λειπει κανα codec.Δηλαδη μηπως εχει ηχο AC3 κ εσυ δεν εχεις codec για AC3 κ για αυτο δεν ακους τον ηχο απο τις ταινιες.Για το αν μπορεις να τον προσθεσεις μετα δεν το κοβω εφικτο αν κ δεν ειμαι σιγουρος.Για το τι ηχο εχει η ταινια σου υπαρχει το GSpot http://www.headbands.com/gspot/download.html . Τα σέβη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_o Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 και αν οντως εχει αυτον τον τυπο ηχου που λες, πως μπορω μετα να μπορω να τον ακουσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT1807 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2004 Θα ψαξεις στο ιντερνετ για AC3 Codec,θα τον κατεβασεις,θα τον κανεις εγκατασταση κ λογικα μετα(αν αυτο ειναι το προβλημα) θα ακους κανονικα ηχο.Αλλα δοκιμασε πρωτα με το gspot να δεις τι συμπιεση κ τι ηχο εχει η ταινια σου κ μετα κατεβασε codec. Τα σεβη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taz Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Oson afora ton hxo...symfwnw me tous prolalisantes..... Gia ypotitlous, katevase to vobsub..., psa3e gia toys upotitlous pou 8eleis sto insomnia (an kai den exw tsekarei an yparxoun). To gia na doulepsoun oi upotitloi 8a prepei na exeis to arxeio ths tainias ston idio fakelo me toys upotitlous kai na exoun kai to idio onoma. Anoigeis thn tainia me to mediaplayer kai logika 8a vlepeis kanonika... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_o Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 telikaexei ac3 codec. Pou mporw na to brw twra auto kai ti akribws einai? (eimai kai ligo asxetos opws katalabainete...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GT1807 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Πανε google κ βαλε σαν keywords download+ac3+codec.Θα σου βγαλει μπολικα,μπες στο πρωτο ή σε οποιο απο τα πεντε πρωτα θες.Θα σου ελεγα ποιον codec εχω αλλα δεν θυμαμαι που τον βρηκα ακριβως. Τα σεβη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosp1 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 http://www.free-codecs.com katevase to matroska H' to all in one.... episis Koepis build kai gordian knot pack Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiz@rd21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2004 To AC3 Filter υπάρχει στο Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.