Προς το περιεχόμενο

εχω ταινιες χωρις ηχο και υποτιτλους..

giorgos_o

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μηπως σου λειπει κανα codec.Δηλαδη μηπως εχει ηχο AC3 κ εσυ δεν εχεις codec για AC3 κ για αυτο δεν ακους τον ηχο απο τις ταινιες.Για το αν μπορεις να τον προσθεσεις μετα δεν το κοβω εφικτο αν κ δεν ειμαι σιγουρος.Για το τι ηχο εχει η ταινια σου υπαρχει το GSpot http://www.headbands.com/gspot/download.html .

Τα σέβη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ψαξεις στο ιντερνετ για AC3 Codec,θα τον κατεβασεις,θα τον κανεις εγκατασταση κ λογικα μετα(αν αυτο ειναι το προβλημα) θα ακους κανονικα ηχο.Αλλα δοκιμασε πρωτα με το gspot να δεις τι συμπιεση κ τι ηχο εχει η ταινια σου κ μετα κατεβασε codec.

Τα σεβη μου.

Oson afora ton hxo...symfwnw me tous prolalisantes.....

Gia ypotitlous, katevase to vobsub..., psa3e gia toys upotitlous pou 8eleis sto insomnia (an kai den exw tsekarei an yparxoun).

To gia na doulepsoun oi upotitloi 8a prepei na exeis to arxeio ths tainias ston idio fakelo me toys upotitlous kai na exoun kai to idio onoma.

Anoigeis thn tainia me to mediaplayer kai logika 8a vlepeis kanonika...

Πανε google κ βαλε σαν keywords download+ac3+codec.Θα σου βγαλει μπολικα,μπες στο πρωτο ή σε οποιο απο τα πεντε πρωτα θες.Θα σου ελεγα ποιον codec εχω αλλα δεν θυμαμαι που τον βρηκα ακριβως.

Τα σεβη μου

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...