Προς το περιεχόμενο

bridge connection problem!

yian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά σε όλους!

Όπως λέει και ο τίτλος του topic, αντιμετωπίζω πρόβλημα προσπαθώντας να κάνω bridge connection σε μια ethernet και μια wireless σύνδεση...

Πιο συγκεκριμένα, στο εικονίδιο που βγάζει όταν υποτίθεται ότι έχει γίνει το bridge μεταξύ των δύο συνδέσεων, δεν μπορώ να ορίσω ούτε στατική i.p. ούτε subnet mask (για να το πω καλύτερα, ορίζω i.p. και subnet αλλά δεν τα κρατάει και γυρίζει αυτόματα στο default για να πάρει μόνο του i.p.)

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει / φταίει ?

Help please, οποιαδήποτε γνώμη είναι δεκτή!

p.s. Το όλο έργο παίζεται πάνω σε windows server 2003 enterprise edition!

Δημοσ.

to mono pou mporo na protino dioti den xero pou mporei na ofiletai auto einai :dokimases me dhcp server?diladi na baleis ena mikro pool me liges dieuthinseis oste na mporesei na parei tin dieuthnisi pou theleis.ama xerei kaneis kalitera as pei.

b:)prin ginoun bridge kratane tis rithmiseis??

Δημοσ.

Thanks για to up :wink: ... To πρόβλημα παραμένει!

Στο προηγούμενο reply μου ξέχασα να απαντήσω στο πρώτο σκέλος της ερώτησης...Δεν με βολεύει να βάλω dhcp server (έστω και με μικρό εύρος i.p.) γιατί με ενδιαφέρει να καρφωθεί μια στατική i.p. στο bridge, μιας και στο μηχάνημα τρέχουν ftp/mirc servers και dc hubs.

Δημοσ.

Ανακατασκευάζω λίγο την ερώτηση μου, μήπως και κάποιος μπορέσει να με βοηθήσει!

Έχω ένα pc(I) με wireless inteface που έχει i.p. x.x.x.1 και ethernet interface με i.p. x.x.x.2

Επίσης, υπάρχει ένα pc(II) με ethernet inteface μόνο, και i.p. x.x.x.3

Προφανώς όλες οι i.p. ανήκουν στο ίδιο subnet mask.

Από το pc(II) μπορώ να περάσω ping μόνο στην i.p. x.x.x.2 (στο ethrnet δηλαδή του pc(I) ) αλλά όχι στην i.p. x.x.x.1 (στο wireless interface δηλαδή του pc(I) )

Είναι λοιπόν απαραίτητο να κάνω bridge connection στην wireless kai ethernet σύνδεση του pc(I) ώστε να τα βλέπω *και τα δύο* από το pc(II) ?

Εαν όχι, με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο?

Thanks!

Δημοσ.

na kano mia erotisi esto kai an fanei xazi.efoson exoun ta idia ip ise sigouro oti den mporei na kanei ping logo oti den ta exeis kanei bridge i mipos exei kapoia asfaleia to wireless kai den afinei na ginei ping????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...