johnychr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 καλησπερα παιδια πριν 3 μερες εβαλα adsl 384 αλλα τα προβληματα που εχω ειναι απανωτα... το μοντεμ που αγορασα ειναι ενα tornado 801 (εδω μαλλον εκανα βλακεια,αλλα ηταν φτηνο και ειχα ηδη χαλασει αρκετα χρηματα) συνδεδεμενο μαζι με το παλιο netmode γιατι η γραμμη μου ειναι isdn. το 1ο προβλημα που εχω ειναι οτι οταν κανω reboot η γραμμη του τηλεφωνου κοβεται μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια ... και το 2ο ειναι οτι οταν μπαινω για online game το πινκ ειναι τραγικο 800-999 σε ελληνικους σερβερς...εχω δοκιμασει 2 διαφορετικες συνδεσεις με acn (χρονοκαρτα) και forthnet (η σταθερη μου συνδεση) και στις 2 εχω το ιδιο προβλημα .ειδικα η forthnet ειναι πιο αργη απο την συνδεση της χρονοκαρτας! οποιος μπορει να δωσει ενα χερι βοηθειας θα του ειμαι ευγνομων... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Το netmod δεν έχει καμία σχέση με το dsl modem σου.Γι'αυτό και το splitter.Το τηλεφωνικό καλώδιο συνδέετε στο splitter και απο εκεί πάει το ένα στο Netmod και το άλλο στο dsl modem σου. Για το reboot του modem θα εννοείς λογικά έτσι? ΜΗΠΩΣ υπάρχει κάποιο λάθος στην σύνδεση με τα καλώδια? Όσο για το ping το παθαίνεις πάντα? Μήπως ο ΟΤΕ ψηλογ@μίετ@ι εκείνη την ώρα ? Απο downloads πώς είσαι ? Δοκίμασες να κατεβάσεις κάτι απο τον ftp του isp σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 οταν κανω reboot στον υπολογιστη επηρεαζεται η τηλεφωνικη γραμμη ,οχι οταν κανω στο μοντεμ... απο download καλα ειμαι στο upload δεν τραβαει καθολου και δεν εχω και καποιο firewall για να πεις οτι κοβει απο εκει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Με usb ή με ethernet έχεις συνδέσει το modem σου ? Αλλά και πάλι,δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση μπορεί να έχει το pc με το τηλέφωνο αφού στο spilitter γίνεται διάσπαση της γραμμής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cristina Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασες να αποσυνδέσεις το modem από το PC ή την γραμμή του τηλεφώνου όταν κάνεις restart; Πολύ παράξενο πάντως αυτό που λες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnychr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2004 με΄usb ειναι η συνδεση υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Michalakhs Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 ayto pou les einai pragmatika periergo... synhthws einai adynato to reboot tou pc na epirreasei to thl sou... mesw kartas dyktyou ginete arkei na to yposthrizei to modem sou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OPC Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2004 με΄usb ειναι η συνδεση υπαρχει αλλος τροπος συνδεσης? Και φυσικά υπάρχει και μακράν πολύ καλύτερος ,κατ'εμέ και κατά πολλών άλλων, και αυτή η λύση ακούει στο όνομα "ethernet". Άν δεν έχει το mobo σου ethernet ,20 ευρά το πολύ κάνει μία pci 100/10. (Δεν ξέρω να υπάρχει modem που να μην έχει σύνδεση με ethernet). TIP : Άλλαξε το σε ethernet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 με ποιες ταχύτητες κατεβάζεις φιλε μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkOrion Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2004 Δεν ξέρω να υπάρχει modem που να μην έχει σύνδεση με ethernet egw pira to modem pou dinei i vivo. Einai ena aplo modem Sagem F@st 800 pou ekane 60 eurw. Exei mono 2 upodoxes, mia gia to kalwdio pou erxetai apo tin priza tou tilefwnou (den exw tilefwno, eimai me vivo se full llu opote den xreiazontai oute splitters kai tetoia) kai alli mia gia na vazw usb. Auto den exei upostiriksi gia ethernet, ektos an exei kai den to exw parei xampari, giati ethernet den exw xrisimopoihsei pote, oute kai kserw pws einai kai ti eidous sundesmologia apiteitai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.