Προς το περιεχόμενο

NFS Underground 2

rAnOz15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To κατέβασα από net cafe!Το έχω και σε cdakia!! :D :D Καλά το game είναι απίστευτο!!Και εκείνη η πόλη είναι απέραντη!!Χάνεσαι!! :D :DΤο κατέβασα με 250kb/s σταθερά!!! :D

Δημοσ.
To κατέβασα από net cafe!Το έχω και σε cdakia!! :D :D Καλά το game είναι απίστευτο!!Και εκείνη η πόλη είναι απέραντη!!Χάνεσαι!! :D :DΤο κατέβασα με 250kb/s σταθερά!!! :D

περιπου ποσο χρονο σου πηρε να το κατεβασεις??αληθεια ποσο σε χρεωνουν στο ιντερνετ cafe (συνηθως) για να γραψεις καποια αρχεια σε cd?

Δημοσ.

To paixnidi skizei, ligo custom sta grafika thelei (analoga me to systhma), kai tha nai omorfo + grhgoro, opws kai to nfsu1.

Exei para polles kainouries epiloges, den lew ti, tha ta anakalypsete monoi sas ;)

Auto einai to prwto dvd-cover reward mou sto paixnidi:

nfs2.jpg

Mou arese pou mporeis poly grhgora (meta apo merikes nikes) na kaneis arketa customize to autokinhto, fainetai sti photo :)

Δημοσ.

Στα Net cafe μου πήρε περίπου 2 ώρες να κατέβει.Αφού άλλωστε όπως είπα κατέβαζει με 250 σταθερά!Τα 2 δισκάκια μου τα χρέωσαν 6 ευρώ.Ένα τέτοιο παιχνίδι όμως τα αξίζει!! :D

Δημοσ.

Κι εγω ρε γμτ απο torrent με μεταβλητη ταχυτητα το προσπαθω..τοσα seeds και μονο 15~20 kb/s

σε κανα 3 ωρο ελπιζω να ειναι εδω :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...