Προς το περιεχόμενο

NFS Underground 2

rAnOz15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kalhspera se olous!!!Ti kanete???

Katebasa thn ispanikh ekdosh!!!Kai allaksa mesw ths registry th glwssa !!!

Apo tote mou kollaei otan paw na fortwsw kapoion agwna sto explore mode!!!

Tis ptaiei???

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

8elw ta saves opoios einai konta sto 60% giati kahke o sklhros k exasa ta dika mou saves.email:

sta win98 einai c:windows application data h sto all users

me folder name need for speed underground 2

sta win xp. C:Documents and Settings[your user name]Local SettingsApplication DataNFS Underground 2 για να δουλεψει πρεπει να στειλετε ολοκληρο το φακελο.

-to local setting+application data einai kryfo,phgente tools=folder options=view...k ligo pio katw leei show hidden files..-

(πολλα web email δεν υποστηριζουν attachment ολοκληρο φακελο υπαρχει λυση σε αυτο?)

gia nointro http://www.nfscars.net/files.php?do=info&section=nfs7&id=5226

saved game http://www.nfscars.net/files.php?do=info&section=nfs8&id=5188

allcars http://www.nfscars.net/files.php?do=info&section=nfs3&id=5223 or type at main menu "cars"

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

kalispera. molis dokimasa to paixnidi, k den xekinaei, mou grafei tin MLk@ gia apostoli tou provlimatos stin microsoft plaplapla... mallon einai i karta ti lete? p4 3.06, 512ram, GeForce4 MX 440

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, εχω ενα προβλημα με το παιχνιδι Need For Speed Underground 2 που μολις εβαλα στο pc μου. Ανοιγει κανονικα ολα καλα μεχρι εδω, ομως οταν παω να παιξω καποιο αγωνα μου διχνει το αυτοκινητο απο την μπροστινη πλευρα ειναι το τιμονι στραμενο προς τα δεξια και συνεχως ανοιχτο το γκαζι... μηπως μπορειτε να με βοηθησετε;

Ευχαριστω εκ τον προτερων,

Υ.Γ Συγγνωμη αν δεν ειναι το σωστο section για αυτο το θεμα

Δημοσ.

Μήπως χρησιμοποιείς καμμιά τιμονιέρα ή gamepad?Αν ναι δοκίμασε να τα αποσυνδέσεις πρίν τρέξεις το παιχνίδι μήπως φταίνε αυτά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρει κανείς για κωδικούς ή και αρχεία για να ξεκλειδώσω καινούρια αυτοκίνητα??????Όπως Nissan 350z GTR ή Lamborghini Gallardo και άλλα πολλά????Αν κσέρει κάποιος ας γράψει κανέναν κωδικό ή να κατεβάσω κανένα αρχείο από το Internet!!!!!!!!!ThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanksThanks

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

λοιπον μετα απο καιρο και επειδη βρηκα κατι lan servers αποφασισα να ασχολιθω παλι με το nfsu2 που το εχω χιλιοτερματισει.ποτε ομως δεν ασχοληθηκα με save games για αυτο τα φωτα σας.διαβασα οτι πρεπει να βαλω το savegame εδω c:\Documents and Settings\windowsuser\Local Settings\Application Data/NFS Underground 2 ειμαι σε 7 και αφου αφαιρεσα καθε ασφαλεια τα εκανα ολα εμφανη κτλπ κτλπ τον φακελο με το nfsu2 δεν το δειχνει πουθενα.καμια βοηθεια?

Δημοσ.

Στα 7 έιναι αλλίως οι φάκελοι (με πετυχαίνεις και στο pc με τα ΧΡ..).

Πάντως αν θυμάμαι καλά είναι C:\Users\UserName\AppData\Local\NFS Underground 2

Δημοσ.

αναθεμα τις αλλαγες τους :mad: αυτο το δεντρο ειναι για 7?

edit.εισαι μεγαλος απλα μου εχει εναν φακελο που λεγεται name και εχει savegame με ονομα name(ειναι το δικο μου)το savegame το νεο λεγεται player να κανω εναν φακελο με το ονομα player?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...