Προς το περιεχόμενο

NFS Underground 2

rAnOz15

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sokonik_

Βάλε πάλι το game ' date=' μην περάσεις το ...ξέρεις πιο , βάλε το patch v1,1 και έπειτα το ανανεωμένο κατά patch 1,1 ...*)#(@# ξέρεις πάλι.[/quote']

το εκανα και τωρα ολα οκ... ευχαριστω :wink:

• Απαντ. 346
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

kai ego to perimena kalitero na po tin alithia alla maresi poy sto tuning exei dinamometrisis kai analitika ta aloga tu amaksioy .

kata genikes grames oute krio oute zesti

alla san mpam pexnidion to 1 poli pio mpaniko apo to 2

Δημοσ.
''επαιξες'' με τα display settings καθολου?

εχεις τελευταιους drivers?

εμενα με 9600 προ παιζει σχεδον τελεια :)

erm me ola ta alla games pezei mia xara i karta....

Δημοσ.

Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος που είναι η κόκκινη κουκίδα που λέει για τις αερογραφίες??? Βρίσκω την ταμπέλα με το κόκκινο που λέει στο South Market αλλά δεν βρίσκω πουθενά το shop για να μπω μέσα... :(

Δημοσ.
Ρε παιδιά μπορεί να μου πει κάποιος που είναι η κόκκινη κουκίδα που λέει για τις αερογραφίες??? Βρίσκω την ταμπέλα με το κόκκινο που λέει στο South Market αλλά δεν βρίσκω πουθενά το shop για να μπω μέσα... :(

Exeis dei ton xarth pou eixe postarei o theobabis?

Δημοσ.

Πάντως οι πρώτες εντυπώσεις μου δεν ήταν καλές. Το menu interface είναι χειρότερο, το "βίντεο" με τη γκόμενα χάλια (κινούμενη φωτογραφία), το MS force feedback wheel δεν configurάρεται, και το χειρότερο απ' όλα η παρουσίαση των αυτοκινήτων: Ακίνητα! Που είναι το NFSU1 που τα αυτοκίνητα πηγαίναν κι έρχονταν σαν πασαρέλλα ζούμαραν, περιστρέφονταν έβαζες τη ζάντα και ζούμαρε πηγαίνοντας και slow motion...

Ελπίζω να είναι κακό το cr@ck...

Δημοσ.

Exeis dei ton xarth pou eixe postarei o theobabis?

Τον έχω κοιτάξει άπειρες φορές και δεν βλέπω πουθενά κόκκινη κουκίδα ενώ μου έχει έρθει SMS που μου λέει που βρίσκεται... :(

Δημοσ.

Ta save eine: "o diskos pou exei gini install"\Documents and Settings\"To onoma tou account sou"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 (px: C:\Documents and Settings\Γεώργιος\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2)

distixos opoios den to exei gnhsio den tha mporei na peksi meso internet. krima

Δημοσ.

Τελικά βρήκα μπόλικες κόκκινες κουκίδες βασιζόμενος στο κόκκινο φως που φωτίζει το δρόμο. Δεν ήξερα ότι γίνεται έτσι... :oops:

Το παιχνίδι σκίζει πάντως :D:D:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...